Winnen

Win een Valentijn!

Het is een van de meest gevreesde maar ook een van de meest geliefde dagen van het jaar: Valentijnsdag. De dag waarop tortelduifjes elkaar extra in de watten leggen of het etmaal waarin een geheime liefde opeens opduikt. Echter is 14 februari voor sommigen een doodgewone dinsdag. Of toch niet?

Hoewel Valentijnsdag met een rap tempo nadert, is het nog niet te laat om een leuke date te vinden voor de meest romantische dag van het jaar. Dankzij de gratis slow-dating app Once is het een fluitje van een cent. 

Van de irritante one-night-stand-verzoeken zal je tijdens het gebruik van deze app geen last hebben. Once is een gratis app waarbij je handgekozen matches krijgt die speciaal voor jou gekozen zijn door gecertificeerde koppelaars. Maar liefst 300 Cupido’s zijn hard aan het werk en schieten hun pijlen zeer zorgvuldig af om jou van een leuke match te voorzien. Elke dag om klokslag 12 uur krijg jij een heuglijk bericht van jouw nieuwe matches. 

Wanneer je een kwartiertje over hebt, kun je je ‘match waarschijnlijkheid’ verbeteren. Dit houdt in dat je diverse profielen mag waarderen met 1 tot 5 sterren. Dankzij jouw beoordeling kunnen de matchmakers nog beter hun werk doen en voor jou op zoek gaan naar echte liefde. Wat erg handig is, is dat je op je profiel kunt zetten welk beroep je uitoefent en welke taal je spreekt. Dus mocht je het als taalleek meteen Spaans benauwd krijgen bij het idee van continu Engels spreken, kun je meteen zien of jouw match bij je past. 

Ook leuk om te weten: 
- De app is zowel voor hetero-, bi-, en homoseksuele mannen en vrouwen te gebruiken. Dit kun je simpelweg in je voorkeursinstellingen aanpassen.
- Het is anoniem. Je profiel wordt slecht 24 uur aan je match blootgesteld. Vind je je match niet leuk? Dan kun je hem afwijzen en zal hij je profiel na een dag niet meer zien. Wanneer je je aanmeldt met Facebook zal je daarnaast nooit gekoppeld worden aan Facebookvrienden, dus ook geen collega’s.
- Spreekt de match van vandaag jou niet aan? Dan kun je ook je eigen koppelaar spelen en kiezen voor de optie ‘Kies zelf voor morgen.’ 
- Heb je het geduld niet om 24 uur te wachten? Dan kun je een match kopen door middel van kroontjes. Door op ‘Match mij opnieuw’ te klikken, krijg je in een oogwenk een spiksplinternieuwe match. Echter is deze match wel met iemand die op dat moment ook online is en dat is computerwerk. 

Win!
Om de liefde te vieren, mogen we maar liefst 100 Once-kroontjes weggeven aan een romanticus om te spenderen in de app. Wil jij hier kans op maken? Klik dan onder de foto op de like, share en win button en laat ons weten wat jij een leuke date night vind. De actie loopt tot en met maandag 20 februari. Download hier gratis deze prachtige liefdesapp! 

 

 

Deel dit artikel
Back to top