Beauty

Clarisonic X Keith Haring: een artistiek hoogstandje

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Dat de Mia gezichtsborstel van Clarisonic een geweldig beautyproduct is, dat weten we allang. Maar wist je al dat Clarisonic speciaal voor de feestdagen een samenwerking is aangegaan met de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring? Het resultaat: ons vertrouwde apparaat met een kunstzinnige stempel.

De samenwerking krijgt vorm in drie Mia 2-apparaten, LOVE, DANCE en POP, elk met een ander beeld uit Keith Haring's iconische werk. Bekijk ze hieronder!

Clarisonic X Keith Haring

clarisonic mia 2clarisonic keith haring

De DANCE uitvoering van de Mia 2 staat hoog op onze wishlist!

 

Links de LOVE edtion, rechts de POP edition.

Geschenkdoos
Elk toestel zit verpakt in een speciale geschenkdoos, in beperkte oplage en aansluitend bij het patroon van het gekozen toestel. Ook zit er een speciaal waterbestendig make-uptasje bij, met de Love-print aan de buitenzijde en de Dance-print op de voering. Verder bevat de doos een gevoelige borstelkop, een verfrissende reinigingsgel (29,5 ml) en een universele pLink lader of USB-compatibele pLink lader. Perfect kerstcadeautje toch?

Clarisonic X Keith Haring

De limited edition Clarisonic X Keith Haring zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar voor € 149,- via de webshop van ICI Paris XL. 

Deel dit artikel
Back to top