Beauty

Steun de strijd tegen hiv en aids met Viva Glam x Keith Haring lipsticks

Steun de strijd tegen hiv en aids met Viva Glam x Keith Haring lipsticks

Elke vrouw houdt van een mooie lipstick die de hele dag blijft zitten. Maar wat als jouw aankoop ook nog eens iets kon betekenen voor de wereld? Goed nieuws! Zodra jij een VIVA Glam lipstick koopt, doneert M.A.C. Cosmetics 100% van de verkoopprijs aan Orange Babies en Dance4Life om aids tegen te gaan!

Samen tegen AIDS

Je koopt dus niet zomaar een mooie lipstick. Nee, de missie van M·A·C Cosmetics' VIVA GLAM fund is om mensen te helpen die zijn getroffen door hiv/aids. M.A.C. heeft op 30 november al €55.000 kunnen doneren aan bovenstaande goede doelen die opereren vanuit Nederland! Hoe fijn is dat? Moet je nagaan hoeveel geld er gedoneerd zou kunnen worden als iedereen in Nederland een VIVA Glam lipstick koopt?  

Dé lipstick die 100% terug geeft

De VIVA Glam collectie bestaat uit drie prachtige én bijzondere kleuren: blauw, geel en rood. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt namelijk oneindig veel kleurencombinaties maken in Matte en Frost afwerkingen. Van blauw naar licht groen, en van licht groen naar lila. De lipsticks kosten per stuk €20,50 en hiermee steun je dus Orange Babies en Dance4Life! Klik hier om de Viva Glam x Keith Haring-collectie te bekijken. 

Wat gebeurt er met het opgehaalde geld? 

Het opgehaalde geld in Nederland wordt uiteindelijk geschonken aan Orange Babies en Dance4Life. Twee goede doelen die zich inzetten om aids en hiv de wereld uit te helpen. Aids is de grootste doodsoorzaak onder jongeren in Afrika en dat moet écht aangepakt worden. Bij aankoop van één VIVA GLAM Lipstick wordt het volgende gerealiseerd:

  • Het levert zeven dagen lang essentiële boodschappen zoals vers fruit en groenten voor een gezin dat getroffen is door hiv.
  • Het biedt 75 vrouwen en meisjes 45 minuten aan levensreddende hiv-preventievaardigheden.
  • Het biedt 25 veilige sekssets met condooms, glijmiddel en instructies. 

Orange Babies ambieert een wereld waar baby’s zonder hiv geboren worden. Zij streven naar een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren - die te maken krijgen met hiv - een eerlijke kans op een toekomst krijgen. Dance4Life danst hiv/aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld de wereld uit. Zij werken samen met jongeren aan een toekomst waarin zij zelf gezonde seksuele keuzes kunnen maken.

Beeld: M·A·C Cosmetics
Deel dit artikel
Back to top