Beauty

Skin Perfection van L'Oréal Paris

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week. 

Blake Lively heeft het superdruk: vroeg opstaan voor een fotoshoot, dan gelijk door naar de set en 's avonds staat ze weer paraat voor een tv-interview, een lancering of een event. Toch ziet Blake er altijd relaxt en uitgeslapen uit. Wat haar geheim is? Het zou wel eens deze tube van L'Oréal Paris kunnen zijn....

Skin Perfection van L'Oréal Paris

Anti-vermoeidheid
Vrouwen gaan tegenwoordig niets meer uit de weg. We zijn eigenlijk altijd druk en gunnen onzelfs bijna nooit meer een momentje rust. Maar is dat een reden om er moe uit te zien? No way! Daar hebben we de Skin Perfection van L'Oréal Paris voor.

De Skin Perfection is het wapen tegen een vermoeide huid. De formule met vitamine B5 en E hydrateert de huid tot 24 uur lang en geeft je huid een stralende, gezonde gloed en verbetert de huidkwaliteit dag na dag. Een doffe huid, getekende gelaatstrekken en een vermoeide huid zijn voorgoed voorbij is de belofte! Wij tekenen daarvoor.

Blake Lively L'Oréal Paris

De Skin Perfection van L'Oréal Paris is vanaf nu verkrijgbaar voor € 14,99.

Deel dit artikel
Back to top