Beauty

Beauty tips van Victoria's Secret Angel Erin Heatherton

Erin Heatherton is een van de weinige uitverkoren Victoria's Secret Angels. Het model weet dan ook genoeg over beauty. Haar genen spelen uiteraard een rol, maar Heatherton verklapt ons haar geheimen over alles wat bijdraagt aan haar glanzende haar, perzikhuidje en knappe looks - van haar ultieme beauty tip tot waarom make-up voor haar 'als therapie' is.

Hoe bereid je jezelf voor op een Victoria's Secret shoot of show?
Ik heb zelfs een kleine routine voor eke shoot. Ik gebruik een masker voor het slapen gaan en ik zorg ervoor dat ik vroeg naar bed ga. Dan sta ik vroeg op, ik maak ontbijt en ik doe een workout. Ze doen onze haren en make-up op de set, dus door te trainen voor de shoot, ben ik helemaal klaar om de deur uit te gaan en kan ik achteraf genieten van mijn nieuwe beauty look!

Heb je nog tips of trucs opgepikt van Victoria's Secret shows of shoots?
De truc die ik het meest gebruik is het aanbrengen van een highlighter onder mijn wenkbrauwen en op mijn jukbeenderen. Dit geeft je huid een instant pick-me-up.

erin heatherton victoria's secret angel model body  make-up beauty tips secret geheimen lichaam workout
 
Heb je weleens een haar of beauty ramp gehad?
Vorig jaar moest ik in de Victoria's Secret Fashion Show het Calendar Girls gedeelte openen. Het was de bedoeling dat ik een hoed bij mijn outfit droeg, maar vlak voordat ik op moest, viel de hoed af! Ik had zo'n 50 speldjes in de bovenkant van mijn haar en terwijl ik over de catwalk liep, deed ik enorm mijn best om het er zo glad mogelijk uit te laten zien.
 
Ben je goed in het doen van je eigen make-up?
Yes! Ik houd ervan om mijn eigen make-up te doen. Het hele proces van jezelf klaarmaken is zo vrouwelijk voor mij. Ik hecht echt waarde aan het beauty proces - het is bijna als therapie!
 
Welke producten heb je altijd in je make-up tas?
Een wimperkrultang, Victoria's Secret Make-up Lip Liner in Bluding Nude en NARS Blush in Deep Throat.
 
Hoe verzorg je jouw huid?
Ik zweer bij mijn Clarisonic Mia 2! Ik gebruik het elke ochtend als ik wakker word en elke avond voor het slapen gaan.

Heb je nog tips of trucs opgepikt van Victoria's Secret shows of shoots? De truc die ik het meest gebruik is het aanbrengen van een highlighter onder mijn wenkbrauwen en op mijn jukbeenderen. Dit geeft je huid een 'instant pick-me-up'.
 
En je haar?
Ik houd van Ishi Salon productenen van Oribe's Royal Blowout Heat Styling Spray.
 
Hoe blijf je gezond?
Ik zorg ervoor dat ik voldoende slaap, veel water drink en geen frisdrank en suikerhoudende dranken drink. Ik wil me richten op gezond eten en me gezond voelen.
 
Wat is het beste aan een Victoria's Secret Angel zijn?
Het is echt een ervaring. Je reist naar de mooiste locaties en je mag met je beste vrienden werken, maar ik denk dat het beste deel voor mij is dat ik deel mag uitmaken van de Victoria's Secret 'familie'. Ik zie ze na een shoot altijd later weer, ik hoef geen afscheid te nemen.
 
Wat is het beste beauty advies dat je ooit hebt gekregen?
Zorg voor een schoonheidsslaapje! Een goede nachtrust maakt echt het verschil.

erin heatherton victoria's secret angel model body  make-up beauty tips secret geheimen lichaam workout

Beeld: Victoria's Secret
Deel dit artikel
Back to top