Fashion

Aussie lancering: haarhulp uit down under

Haarverzorgingsmerk Aussie zet in oktober voet op Nederlandse bodem. Om de lancering te vieren, vond op maandag 18 juli de Aussie Launch Party plaats op Strand Zuid in Amsterdam. Geen Australisch strand, maar wel een laidback vibe en heerlijke verzorging voor de lokken.

Aussie party

Tijdens een lekkere BBQ met Mojito-cocktails werd onder een relaxte sfeer het haarverzorgingsmerk Aussie in Nederland gelanceerd. De Australische lijn, geïnspireerd en gebaseerd op al het goeds wat down under te bieden heeft in de vorm van natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en verzorgen, werd gepresenteerd in aanwezigheid van een flink aantal Aussie lovers in de dop.

DJ-duo Meneer Broekjevol (Bas Kosters) en Mevrouw Bloesjevol verzorgden de deuntjes en er was een real-life experience waar je figuurlijk mee naar Australië werd meegenomen om het land te ervaren.

baskosters

aussie

De goedgevulde goodiebag hebben wij inmiddels al in gebruik genomen en de heerlijk zoet ruikende haarverwennerij valt bij ons erg in de smaak. Vooral de 3 Minute Miracle Conditioner, maakt je haar binnen no-time voelbaar zacht door eeuwenoude Australische ingrediënten zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie. Maar er is meer. Het haarverzorgingsmerk Aussie komt in totaalmet veertien verschillende shampoo's en conditioners.

aussie haar

Aussie is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar bij de Etos vanaf €6,99.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top