Fashion

Doe mee: Aussie Angel Challenge

Het Australische haarverzorgingmerk Aussie is sinds oktober eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Om dat te vieren is de ‘Aussie Angel Challenge’ in het leven geroepen: een zoektocht naar de enige echte Hollandse Aussie Angel, die naast de titel ook twee vliegtickets straight to Down Under wint! Goed nieuws: vanaf vandaag kun jij ook mee doen!

Aussie

Sinds half oktober ligt Aussie eindelijk in de schappen bij de Etos, maar de zoektocht naar de Ultimate Aussie Angel of the Year is allang van start gegaan. Sinds juli worden er iedere maand twee Aussie Angels of the Month gekozen. Zij kwalificeren zich direct voor de grote finale in maart 2012. De prijs? De titel ‘Ultimate Aussie Angel of the Year’ en die amazing trip voor twee personen naar Australië, aangeboden door Australian Backpackers. Aussome! 

  

Eerder moest je gescout worden door één van de Australische beachboys om deel te kunnen nemen aan de challenge, maar vanaf vandaag kun jij jezelf opgeven als Aussie Angel. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en vind jij dat jij die Australische laidback look hebt? Meld je dan aan op onze Aussie-pagina via de ‘Become an Aussie Angel’ button.

Aussie

Ben jij ‘Aussiefied’ door de jury? Dan kom je met je profiel en foto op de website te staan en dan is het aan jou om al je vrienden, familie, kennissen en collega’s in te schakelen om op jou te stemmen. Dat doen ze via de stembutton naast jouw foto op de website. Daarnaast kunnen ze je promoten via Facebook en Twitter met de daarvoor bestemde buttons.

Aussie

Ben jij geen Aussie Angel, maar ken je iemand die perfect in het ‘Aussie plaatje’ past? Door te klikken op de ‘Tip a Friend’ button kun je een vriendin tippen om Aussie Angel te worden! Jouw vriendin ontvangt dan een e-mail met een link naar het aanmeldformulier. Wint zij? Misschien mag jij dan wel als travel buddy met haar mee!

Bezit jij (of je vriendin) die natuurlijke lokken en die laidback look waar Aussie naar op zoek is? Waar wacht je dan nog op? Meld je aan! Je kan nog t/m half maart meedoen.

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top