Haarverzorging

13 dingen die alleen vrouwen met blond haar begrijpen

13 dingen die alleen vrouwen met blond haar begrijpen

Jouw haarkleur zegt weinig over je innerlijk, dus alle vrouwen met blond haar zijn zéker niet hetzelfde. Toch hebben blondines met dezelfde struggles, situaties en voordelen te maken. Wij zetten er 13 op een rij, die héél herkenbaar zijn voor ons!  


1. Chloor is je aartsvijand. Geelgroen haar is niet mooi. En nee, zwemmen in een zwembad met een kapje op je hoofd is ook niet flatteus. #ToughLife. 

 

2. Uitgroei is vijand nummer 2. Wanneer je niet blond bent van jezelf, dan ken je deze struggle geheid. Een uitgroei ziet er snel vet of slap (en dus onverzorgd) uit. 

 

3. Droogshampoo is dan de per-fec-te oplossing. Het geeft volume én slaat wit uit en dat ziet er op elke andere haarkleur echt niet mooi uit, terwijl wij 'is je haar blonder?' krijgen te horen! No, but thanks! :)

 

4. Zilvershampoo is een lifesaver. Zilvershampoo is er om de gele gloed uit blond haar te halen, maar wanneer je het er te lang in laat zitten, wordt het grijs en laat dat nou nèt een trend zijn! Lucky us.

 

5. Andere (niet blonde) mensen maken graag te pas en te onpas gebruik van de term 'dom blondje', wanneer jij ook eens een wat minder intelligentere opmerking maakt. Ja ehhh, ik had een kort nachtje! Laat me met rust.

 

6. Blond zijn is duur. De uitgroei, highlights, lowlights of de gehele kleur moeten allemaal bijgehouden worden. Bovendien is blonderen/oplichten veel duurder dan het haar kleuren in iedere andere kleur. 

 

7. Er zijn veel teveel tinten. Honingblond, asblond, platinablond, champagneblond, strawberry blonde, goudblond en ga zo maar door. 

 

8. Blond haar splijt veel eerder. De haren zijn fijner en daardoor brozer, waardoor het sneller breekt en splijt. Gesplete haarpunten voorkomen is een kunst opzich. De conditioners, maskers, oliën, serums en treatments zijn niet aan te slepen. 

 

9. Het dragen van roze is geen optie. 'Je ziet eruit als een Barbie!' is géén compliment. 

 

10. Wanneer de eerste grijze haar zich aandient, is deze in blond haar veel minder zichtbaar dan in elke andere haarkleur. Yay!

 

11. Je komt geen aandacht tekort. Of je het nu leuk vindt of niet, mening man draait zijn nek om voor een blondje. 

 

12. Voor hokjesdenkers ben je dom of een bimbo. Iets anders is niet echt mogelijk.

 

13. En natuurlijk niet te vergeten.... Blondes have more fun! Het is gewoon zo. 
Welke komen jou herkenbaar voor? 

 

Beeld: Brunopress
Deel dit artikel
Back to top