Beauty

My current daily makeup: Priscilla

My current daily makeup: Priscilla

Na Trend Alert’s hoofdredactrice Daphne is het de beurt aan editor Priscilla om haar beauty routine met jou te delen. Ook nieuwsgierig naar haar numero uno make-upproduct? Lees snel verder!

"Ik kan niet, maar dan ook écht niét zonder my beloved concealer. Ik heb van die vervelende donkere kringen onder mijn ogen en ze lijken met de jaren erger te worden. But thank God for concealer. Je ziet er hierdoor niets meer van en hebt meteen fris gezicht. Rond mijn mondhoeken heb ik wat donkere vlekken, daar breng ik daarom ook een klein laagje van het product aan. Om te voorkomen dat de concealer niet tussen de lijntjes van mijn ogen gaat zitten breng ik hier de Matte Maker van Maybelline aan met een kwastje. Ik weet niet of de poeder hiervoor bestemd is, maar it does the trick!
 

Behalve concealer, is ook mijn highlighter onmisbaar geworden. Sinds strobing - de tegenhanger van contouren, je accentueert de lichte delen van het gezicht - in het leven is geroepen highlight ik er lekker op los met mijn Strobing Stick van Maybelline. Echt een superfijn product. Daarnaast heb ik dagelijks blusher op. Dit breng ik aan op de bolletjes van mijn wangen. Op mijn wimpers gebruik ik The Colossal Spider Effect mascara. Dat is áls ik zin heb, de laatste tijd sla ik mijn mascara vaak over. En oh ja, ik vergeet ze bijna, mijn wenkbrauwen. Deze kleur ik in met een wenkbrauwpoeder, de Brow Artist Genius Kit van L’Oréal Paris. Op mijn lippen draag ik graag een nude lipstick. Op de een of andere manier grijp ik áltijd naar deze tint." 
 

Beach waves

"Als laatste stap neem ik mijn haar onder handen. Ik ben regelmatig met de stijltang in de weer. Misschien een tikkeltje te vaak, maar om de schade te beperken gebruik ik altijd de Hot & Straight hitte beschermer van Studio Line als ik slag creëer in m'n lokken. Omdat ik probeer te minderen met stijlen met de tang slaap ik ’s avonds vaak met een strakke knot midden op m’n hoofd. Zo krijg je ook van die beachy waves. Superhandig en het werkt écht!"

Voor degenen die graag Priscilla's favoriete beauty producten uit willen proberen; je shopt ze hieronder!

Deel dit artikel
Back to top