Beauty

Met dit stappenplan gaat epileren nooit meer fout!

Met dit stappenplan gaat epileren nooit meer fout!

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Tijdens het epileren een verkeerd haartje of plukje meegepakt. Met tranen in je ogen nam je afscheid van je perfect eyebrow. Dit willen we natuurlijk voorkomen! Daarom hebben wij een stappenplan voor jullie om deze foutjes uit onze levens te verbannen.

Hoe kan je dit voorkomen?

Stap 1

Kam je wenkbrauwhaartjes in één richting. Het makkelijkste is dat je ze allemaal naar boven kamt. Hierdoor kan je gemakkelijker epileren, je kunt zo namelijk beter bij het begin. Zo word het haartje zorgvuldig verwijderd. Ook zie je door het naar boven kammen of de haartjes in de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauw staan. Zo niet? Dan wil je die natuurlijk verwijderd hebben!

Stap 2

Vul hierna je wenkbrauwen in met bijvoorbeeld een poeder of gel. Doe dit in de vorm hoe jij je wenkbrauwen het liefst wilt. Je kunt er voor kiezen om alleen de lijnen aan te brengen of om de hele wenkbrauw in te vullen, zo ben je na het epileren meteen klaar. 

Stap 3

Nu je je wenkbrauwen hebt ingevuld, is er een voor matje ontstaan. Dit zorg ervoor dat je nu gemakkelijker kan epileren. Kam je haartjes allemaal nog één keer in de goede richting.

Stap 4

Epileren maar! Verwijder alle haartjes die buiten jouw matje vallen. Zo ontstaat de wenkbrauw die jij wilt. Vraag je je af of je ook boven je wenkbrauw mag epileren? Of dat dit een fabeltje is? Lees dan ook nog even dit artikel.

 

Beeld: Instagram: @realbarbarapalvin , @thylaneblondeau

Deel dit artikel
Back to top