Wenkbrauwen

Instagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale product

Instagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale product

Laatst kwam de volgende quote langs op een beauty Instagram: "Toen ik jong was, had ik nooit kunnen bedenken dat wenkbrauwen zo'n belangrijke rol zouden spelen in mijn leven". We kunnen er om lachen maar het is wél waar. Alles draait om de perfecte wenkbrauwen these days. En dit nieuwe, geniale wenkbrauwproduct is wat ons betreft de uitvinding van de eeuw.

We leven in een tijd waar selfies een grote rol spelen en waar wenkbrauwen zeer belangrijk zijn. Na de wenkbrauwpotloden, wenkbrauwmascara's en poeders, is er nu de brow pomade. Pomade is een waxachtige gel subtantie waarmee je haren - en dus ook wenkbrauwhaartjes - in model brengt en kleur geeft. L'Oréal Paris heeft zojuist de Paradise Extatic Brow Pomade gelanceerd. 

Instagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale product

Voor de opletters: de Paradise Extatic Brow Pomade is inderdaad van dezelfde lijn als de Paradise Extatic mascara, waar we eerder een review over schreven. En net als de mascara, is de brow pomade ook behoorlijk viral gegaan op het internet. Move over Anastacia Dipbrow Pomade en Benefit Ka-BROW brow cream gel, er is een nieuwe pomade in town!

Instagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale productInstagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale product

De functionele maar vooral fotogenieke driedelige verpakking van de Paradise Extatic Brow Pomade valt meteen in het oog. Hij staat in ieder geval heel mooi op je make-upkastje. Het potje met het product is transparant, waardoor je de kleur van de wenkbrauwgel kunt zien. De dop is mat roségoud met een metallic roségouden topje. Wanneer je het topje lostrekt komt er een kwastje tevoorschijn, waarmee je de gel kunt aanbrengen. Het platte kwastje loopt schuin af waardoor je er heel precies mee te werk kunt gaan. Superhandig, zo heb je dus altijd een kwastje bij je!

Instagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale product

Naast de verpakking is het product ook niet geheel onbelangrijk. De Paradise Extatic Brow Pomade is er in drie kleuren: 103 Chatain, 104 Brunette en 106 Ebony. Veel wenkbrauwproducten hebben vaak een warme ondertoon, waardoor wenkbrauwen er soms een beetje oranje uit komen te zien, maar de Paradise Extatic Brow Pomade brow gels hebben een assige ondertoon wat wat ons betreft perfect is. Het product is gemakkelijk aan te brengen en je hebt maar heel weinig nodig, waardoor het lang meegaat en je daardoor ook geld bespaart. Je kunt het effect ook heel gemakkelijk opbouwen door meer product aan te brengen, totdat je tevreden bent. 

Instagram-proof wenkbrauwen dankzij dit geniale product

Review: Paradise Pomade Extatic

Daphne testte de Paradise Extatic Brow Pomade in de kleur 103 Chatain op haar wenkbrauwen. "Ik heb wel donkere wenkbrauwhaartjes, maar er zit veel ruimte tussen, waardoor ze niet zo vol ogen als ik graag zou willen. Voor mij is het daarom belangrijk om de lege plekjes met kleur op te vullen. De Paradise Brow Pomade is perfect om deze 'gaten' op subtiele wijze op te vullen. Hoeveel product je aanbreng, bepaal je natuurlijk altijd zelf, maar ik vind het belangrijk dat het nog steeds natuurlijk oogt. Ik moest even wennen aan het gebruik van een kwastje voor mijn wenkbrauwen, maar had het al snel onder de knie. Let op dat je niet te veel product per keer gebruikt, om korreltjes te voorkomen. " Bekijk hieronder het resultaat!


Before                                               After

 

Ga jij dit nieuwe wenkbrauwproduct uitproberen?
 

Deel dit artikel
Back to top