Fashion

Zo voorkom je ladders in je panty tijdens Kerst

Zo voorkom je ladders in je panty tijdens Kerst

Voorkomen is beter dan genezen, right? En dat geldt al helemaal voor ladders in je panty tijdens de feestdagen. Want niets is vervelender dan rondlopen in je feestelijke outfit met een grote ladder. Maar er is hoop, op deze manier maak je jouw panty steviger en voorkom je ladders. Read on!

We kennen natuurlijk allemaal het nagellak trucje, maar als je nagellak op je panty moet smeren dan is het eigenlijk al te laat. Je wilt die ladders juist voor zijn en soms werkt dan alleen voorzichtig doen niet genoeg. Wij hebben een trucje om je panty's steviger te maken en het is zeker de moeite waard.

Freeze

Maak je panty nat onder de koude kraan en stop het in een plastic zakje in de vriezer. Dit kun je het beste doen voordat je gaat slapen. De volgende ochtend zijn ze bevroren, maar na acht uur zullen ze weer helemaal ontdooid zijn. Wat is er dan precies gebeurd? De temperaturen onder nul hebben ervoor gezorgd dat de moleculen in de pantystof sterker worden. Wanneer ze daarna weer zijn teruggebracht naar kamertemperatuur, zullen de zwakke plekken in je panty's zijn aangesterkt. De stof van je panty zal zelfs ook sterker aanvoelen als je deze weer aantrekt.

 

Ga jij dit trucje uitproberen? Laat het ons weten!
 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top