Nagellak

‘Stone nails’ zijn in op TikTok, zo rock je de look

‘Stone nails’ zijn in op TikTok, zo rock je de look

Nageltrends komen en gaan iedere dag op TikTok. Maar momenteel is er een onverwachte trend waar wij niet meer omheen kunnen: stone nails. Dit is wat je moet weten over de trend en hoe je de look zelf kunt rocken.

Lees ook: Beschadigde nagels door gellak? Zo herstel je ze binnen no-time

Wat zijn stone nails?

Stone nails zijn een nageltrend die populair is geworden op #NailTok. Beauty influencers rocken de look, Alix Earle is er bijvoorbeeld ook fan van. Maar wat betekent het nou eigenlijk als je stone nails draagt. Het is heel simpel: je nagels zijn grijs. Net als veel andere beauty trends op TikTok krijgt deze look een naam die is afgeleid van de kleur. Hierdoor klinkt de trend erg uniek, maar stiekem is het best simpel. De trend is dus het dragen van grijze nagellak. De trend kan op veel verschillende manieren gedragen worden. Je kunt de grijze tinten verwerken in een nail art design maar je kunt ook gaan voo simpele, effen nagels. De kleur heeft dus iets weg van de kleur van steen. Maar hoe je dit zelf interpreteert is aan jou. Ga jij liever voor een meer donkere tint of juist voor iets lichts en zachts?

@alixearle

Stone nails inspiratie

Wil jij stone nails graag een keertje uitproberen? Wij geven je de leukste inspiratie voor jouw volgende manicure.

Metallic stone nails

Grijze nagels zijn alles behalve saai! Zeker als je nagels metallic zijn. Hierdoor geef je de simpele kleur een unieke look. Ga voor een meer donkere tint voor een stoere 'gunmetal' look. Je kunt gaan voor een meer grove glitter of juist kiezen voor chrome. Hiermee maak jij jouw nagels hypermodern.

Minimalisme all the way

Soms is simpel het meest effectief. Stone nails zijn elegant, verzorgd en simpel. Als je meer houdt van een minimalistische look, raden we zeker aan om gewoon te gaan voor een effen grijze nagel. Mocht je de look iets unieker willen maken, dan kun je gaan voor een matte topcoat in plaats van een glanzende.

Stone aura nails

Aura nagels zijn helemaal in. Waarom zou je deze trend dan ook niet combineren met de stone nails. Om deze look te creëren kun je gaan voor een lichtere tint in het midden van de nagel en deze laten overlopen in een donkerdere tint. Zo geef jij een kleurrijke look opeens een heel ander gezicht.

3D nail art

Nail art kun je eigenlijk bij iedere nail trend wel toepassen. Ga bijvoorbeeld voor een grijze nagel met zilveren 3D nail art. Zo maak jij deze trend helemaal eigen.

Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top