Lifestyle

TikTok Trends om tijdens je vakantie te doen

TikTok Trends om tijdens je vakantie te doen

Ga jij aankomede zomer op vakantie? Dan wil je natuurlijk wel op je sociale media posten. Voor de leukste TikTok trends ben je aan het juiste adres. Wij hebben er zes bij elkaar gezet die je zeker wil uitproberen. Ze zijn extra leuk om met je vrienden te doen. Je maakt het helemaal eigen met filters andere audio’s of leuke captions.

Lees ook: Deze kleding kun je het beste dragen tijdens de zomerse dagen

Jumping into your holiday trend

Misschien heb je deze trend al op je fory you page gezien. Je start op het vliegveld en één voor één spring je over de camera heen. Of iemand springt weer terug en trekt de rest mee. Wanneer je op je vakantiebestemming bent doe je hetzelfde. Dit edit je dan zodat het lijkt dat je je bestemming in springt. Super schattig en makkelijk te doen.

@thegirlsaregirlin

Temperature transition

De temperatuur overgang lijkt een beetje op de vorige trend. Je maakt een schermopname en gaat naar je camera. Dan zie je jezelf en je vrienden en poseer je even leuk. Vervolgens ga je naar de weer-app op je telefoon en voeg je hier de temperaturen op je vakantiebestemming aan toe. Dan stop je de schermopname. Wanneer je op je bestemming bent start je de schermopname opnieuw in de weer-app. Vervolgens ga je naar de camera-app en laat je zien dat je op vakantie bent. Iets moeilijker maar moet lukken.

@larasuew

Handklap trend

Deze trend is super simple. Elke keer dat je op een leuke vakantielocatie bent, maak je een filmpje dat jij en de mensen waarmee je op vakantie bent een handklap doen. Dit heeft een super leuk resultaat.

@thatssofetchau

Catch flight not feelings audio

Deze trend is eigenlijk gewoon het gebruiken van de grappige audio. Je begint op het vliegveld en eindigt het op je vakantiebestemming. Leuk en simpel. Als je niet zo goed bent in editing, is dit dus prima te doen.

@yourfavebeans

Rennen op het strand

Een nog makkelijkere TikTok trend is rennen op het strand. Deze kun je dus wel alleen doen als je bij een strand op vakantie bent. Zet er een leuke audio onder en de video is al klaar.

@allysonnn_0

Nies transition

De nies transition is heel leuk om te maken. Je begint wederom op het vliegveld en niest gelijk met de audio. Dan stop je de video. Op locatie neem je dezelfde pose aan maar met een klein flesje alcohol in je mond (dat hoeft niet per se, maar is wel grappig). Dan doe je je hoofd omhoog en drink je het drankje.

@ella.mom
Beeld: istockphoto.com
Deel dit artikel
Back to top