Nagellak

Dit worden de nageltrends van de aankomende zomer

Dit worden de nageltrends van de aankomende zomer

De zomer komt heel langzaam steeds dichterbij. Aangezien het altijd verstandig is om je afspraak bij je nagelstyliste lekker vooruit te plannen, is het ook een goed idee om alvast wat nagel inspiratie op te doen. Dit zijn de nageltrends die we veel gaan zien in de zomer van 2024.

Metallic ombré

Metallic nagels zijn al een tijdje in. De chrome trend is nog steeds in volle gang en ook deze zomer blijft de trend hangen. Een nieuwe variatie op deze trend is de toevoeging van ombré. Een toffe kleurovergang met chrome is helemaal in deze zomer.

Gezonde, schone nagelriemen

Gezonde en schone nagelriemen zouden wat ons betreft altijd een trend moeten zijn. Maar vooral deze zomer ligt er veel nadruk op het hebben van gezonde nagelriemen. Pak die nagelriemolie er dus maar bij, je hebt hem deze zomer extra nodig.

Russische almond nails

Op het gebied van vorm is de trending van de Russische almond nagel. Dit is erg vergelijkbaar met klassieke almond nagels. Het verschil is alleen dat deze nagels een stuk langer zijn. Deze zomer gaan we dus voor een statement!

Pasteltinten

Om te vieren dat het weer warmer zijn vrolijke nagelkleurtjes weer helemaal in. Vooral pasteltinten gaan we veel zien deze zomer. Ga bijvoorbeeld voor geel, groen, roze of paars.

Dripping French tips

French tips zijn tijdloos. Maar deze trend zien we door de jaren heen op veel verschillende manieren gedragen worden. Deze zomer gaat de French tip van een strakke lijn naar een dripping effect. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van een 3D effect. Vooral metallic kleuren zijn in voor deze trend. Zo zijn jouw nagels dripping in gold.

Nagel designs met kersen

Voor nageldesigns zijn vooral kersjes helemaal in deze zomer. Hiermee geef je jouw nagels een fruitige touch. Het design kan ook veel verschillende manieren toegepast worden. Maar één ding is zeker: deze zomer is de zomer van de kers.

Aqua nagelkleuren

Tot slot komen we nog even terug op de kleuren die we veel gaan zien: aqua tinten. Hiermee bedoelen we kleuren die ons doen denken aan water en de zee. Ga bijvoorbeeld voor een mix van blauwe en groene tinten. Zo zijn jouw nagels helemaal klaar voor een dagje strand. Lekker mermaidcore!

Bron: Cosmopolitan
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top