Nagellak

Grunge nagels zijn in: dit zijn onze favoriete designs

Grunge nagels zijn in: dit zijn onze favoriete designs

De grunge aesthetic uit de jaren '90 is al een tijdje terug van weggeweest. De trend blijft zich ontwikkelen en we zien momenteel dat grungy nagels helemaal in zijn! Dit zijn onze favoriete grungy nagel designs.

Grunge aura nagels

Aura nagels zijn een trend die we vorig jaar heel veel voorbij zagen komen. Deze trend zagen we uitgevoerd worden met allerlei verschillende kleurtjes. Voor een grunge look is grijs of zwart de way to go! Rood kan ook erg mooi zijn.

Grungy French tips

French tips kunnen eigenlijk bij iedere trend wel gedragen worden. Maak je French tips zwart en voeg wat swirls toe die vanuit de French tip komen voor een coolie, alternatieve look. Je kunt ook gaan voor zilveren tips of voor rood!

Zilveren details

Naast zwart en grijs, is zilver een kleur die erg populair is in grungy looks. Je kunt dus eigenlijk altijd wel zilveren details toevoegen aan je looks om ze een grungy edge te geven. Ga bijvoorbeeld voor zilveren nagelaccessoires zoals steentjes of nagelpiercings. Of ga voor een tof zilveren 3D design.

Doorzichtige designs

Doorzichtige nagels zijn heel uniek en opvallend. Om ze in te zetten voor een grungy look, kun je gaan voor een doorzichtige nagel met een grijze of zwarte doorzichtige lak. Zorg voor een hoge transparantie door de nagellak te verdunnen met wat nagellakremover. Maak vervolgens je gewenste design met een zwarte lak.

Sterretjes

Sterretjes zijn altijd leuk, maar voor een grungy look zijn ze helemaal perfect. Ga voor een doorzichtige of naturel basis en maak sterren in verschillende formaten. Je kunt ook voor een zwarte basiskleur gaan en zilveren sterretjes maken. Zolang de sterren maar lekker opvallen!

3D Spinnen

Spinnen passen helemaal in de grunge aesthetic. Maak eerst je nagels zwart en gebruik vervolgens een lak in een lichtere kleur (zoals zilver) om de spin te maken. Je kunt er ook voor kiezen om een steentje te gebruiken voor het lichaampje van de spin. Geef iedere spin een andere kleur voor een unieke touch.

Smokey nagels

Tot slot kun je je nagels een tof smokey effect geven. Dit kun je doen door je nagellak te verdunnen met wat nagellak remover. Gebruik een dun kwastje om de nagellak op de gewenste manier over de nagel te verdelen. Maak sommige stukjes donkerder dan andere diepte toe te voegen.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top