Haarverzorging

Dit retrokapsel is weer terug van weggeweest

Dit retrokapsel is weer terug van weggeweest

We maken er inmiddels geen geheim meer van dat we heel veel inspiratie halen uit kapsels die jáááren geleden hartstikke hot waren. Sommige haarstijlen gaan nu eenmaal nooit out of style óf komen gewoon weer terug. Net als dít toffe retrokapsel, die weer helemaal terug van weggeweest is.

Lees ook: Snelle beachy waves? Zo doe je het binnen een paar minuten

Dít retrokapsel maakt z'n comeback

Je bent nu natuurlijk hartstikke benieuwd om welk retrokapsel dit dan gaat. Nou, we zullen je niet langer in spanning houden... De brede highlights zijn weer in! Deze Y2K (jaar 2000) haarstijl is anno 2024 hét kapsel om te hebben. Gauw een afspraak maken bij je kapper, dus.

Brede highlights

Door de jaren heen proberen we het feit dat we highlights hebben zoveel mogelijk te verbloemen. Alles moet zo natuurlijk mogelijk ogen. Je kunt wel verschillende kleuren in je haar hebben, maar no way dat het overduidelijk is dat je highlights hebt. Met deze nieuwe trend is dat dus einde verhaal, want nu laten we ze juist zoveel mogelijk zien. Onsubtiel kun je het ook wel noemen. En het hoeft niet eens duur te zijn! Win-win.

Inspiratie

Heb je het idee al wel een beetje voor ogen, maar heb je toch nog wat inspiratie nodig om aan je kapper te laten zien bijvoorbeeld? Say no more. Pinterest 'Kelly Clarkson 2000 hair' en je krijgt allerlei oude kiekjes met deze toffe haarstijl (zelfs van mensen die niet Kelly Clarkson zijn). Hieronder hebben we wat leuke plaatjes voor je op een rij gezet.

Verschillende kleuren

Zoals je op de foto's ziet zijn de highlights er in alle kleuren te vinden. Ga je voor de classic bruin/blond? Of kies je toch eerder voor de ietwat subtielere highlights? De keuze is in ieder geval reuze. Hup, op naar de kapper!

Lees ook: Rood haar is in: zo kies je de perfecte tint voor jou

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top