Nagellak

Mint groen is de nagellakkleur van deze lente: zo draag je de kleur

Mint groen is de nagellakkleur van deze lente: zo draag je de kleur

De lente is officieel begonnen. Tijd dus om onze looks hierop aan te passen. De nagellak kleur die we overal gaan zien deze lente is mint groen. Dit is hoe jij deze kleur helemaal eigen kunt maken.

Negative space

Een hele simpele maar ook erg leuke manier om mint groene lak te dragen, is door gebruik te maken van negative space. Hierbij laat je dus bewust ruimte ogen op de nagel. Lak je nagel eerst met een naturel lakje en bedek vervolgens een gedeelte van de nagel met de mint groene kleur. Dit kun je doen bij al je nagels, of bij een paar. Als je meer diepte wil creëren, kun je de groene lak mengen met wat wit en de groene secties op de nagel hiermee omlijnen.

Vrolijke patronen

Het is lente! Tijd dus voor vrolijke nageldesigns. Je kunt met alleen een kleur al zo veel leuke designs verzinnen. Ga bijvoorbeeld voor een geblokt design, bloemetjes, lijntjes of stipjes. Of waarom zou je eigenlijk kiezen? Ga op iedere nagel voor een ander ontwerp voor een unieke look.

Zeemeermin chrome

Chrome nagels zijn trendy en dat is ook deze lente weer het geval. Ga voor mint groene chrome nagels om een soort zeemeerminnen aesthetic te creëren. Deze nagels vallen ongetwijfeld op!

Bloemenveld op je nagels

In de lente gaan de bloemen weer bloeien. Dit is dus de perfecte tijd om je nagels op te vullen met bloemetjes. Laat de mint groene lak dienen als een basis voor je bloemenveldje. Gebruik vervolgens een dotting tool om stipjes te zetten in de vorm van een bloem. Maak er zo veel of weinig als je zelf wil en varieer ook vooral met de formaten van de bloemetjes.

3D Nail art

3D nail art is ontzettend vet! Ook met deze kleur kun je hele vette ontwerpen creëren. Ga bijvoorbeeld voor golfjes om water na te bootsen op je nagels. Laat jezelf of je nagelstyliste vooral lekker haar creativiteit loslaten op je nagels. Daardoor ontstaan de meest unieke designs.

(Mint) groene vingers French tips

Groene vingers hebben we niet allemaal. Maar je kunt ze natuurlijk wel nabootsen op je nagels. Ga daarom voor mint groene French tips! Deze klassieke look is wat ons betreft altijd geschikt, voor ieder seizoen. Je kunt eventueel nog andere designs combineren met de French tip voor een unieke look.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top