Nagellak

7x mooie nail art designs voor de lente

7x mooie nail art designs voor de lente

De lente is begonnen! Wij staan te popelen om lekker in het park te gaan zitten op een picknick kleedje en in een fleurige jurk. Bij een lente outfit horen natuurlijk ook toepasselijke nagels! Dit zijn onze favoriete nail art designs voor de lente.

De bloemetjes en de bijtjes

Bloemetjes op je nagels dragen voor de lente is niet per se revolutionair. Een schattig madeliefje of een tulp op je nagels is wel ontzettend schattig en toepasselijk voor het seizoen. Dit nail art design kun je unieker maken door er bijtjes aan toe te voegen! Zo worden je nagels extra schattig, en pas je dit klassieke design toe op een unieke manier.

Aardbeitjes

Als wij aan de lente denken, denken we aan een gezellige picknick. En bij een picknick hoort natuurlijk lekker eten, waaronder aardbeitjes. Voeg dit leuke stukje fruit aan je nagels toe met behulp van een dotting tool en rode lak. Het lijkt misschien moeilijk, maar het is stiekem ontzettend simpel. Maar dat hoeven de mensen die je nagels te zien krijgen natuurlijk niet te weten.

Picknick kleedjes

Over picknicken gesproken, een picknick kleedje is een superleuk printje om op je nagels te dragen. Ga voor een rood met wit patroontje of juist blauw met wit. Combineer de nail art met wat effen nagels voor een wat klassiekere look. Deze nail art wil je natuurlijk gelijk dragen naar je eerste picknick van de lente!

Fleurige French tips

Een French tip kan wat ons betreft het hele jaar door gedragen worden. Maar als je deze klassieke look wil toepassen voor de lente, hebben wij een prachtig design voor je. Bij dit design bestaat de French tip volledig uit kleine bloemetjes. Gebruik een dotting tool om stipjes te zetten die samen kleine bloemetjes vormen. Deze look is uniek maar klassiek, en makkelijk om uit te voeren.

Lavendel

In de lente neigen we al snel naar bloemenprintjes voor op de nagels, maar lavendel zien we niet vaak. Dit design is superleuk om te doen als accentnagel in combinatie met lavendelkleurige lak. Zet een groen streepje op het midden van de nagel en zet met een dotting tool kleine lavendel stipjes langs het steeltje voor een gemakkelijk design.

Vlinders

Bij de lente horen natuurlijk ook vlinders. Je kunt vlinders in je nail art verwerken door kleine vlinders op je nagels te maken. Maar je kunt ook je nagels omtoveren tot prachtige vleugels. Werk hier met een zwarte lak en bijvoorbeeld een chrome kleur om de vleugels uniek te maken.

Kersjes

Tot slot komen we nog even terug op fruit! Kersjes zijn ook ontzettend leuk en toepasselijk voor de lente. Werk hier met een witte of doorzichtige achtergrond en zet kleine rode stipjes om de kersjes te vormen. Verbind de stipjes met een groen boogje en je hebt kersen! Het is makkelijk en snel, maar wel heel schattig.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top