Nagellak

Dit zijn de leukste nail art designs met panterprint

Dit zijn de leukste nail art designs met panterprint

Panterprint gaat wat ons betreft nooit uit de mode! Je kunt panterprint natuurlijk dragen door middel van je kleding. Maar hoe tof is het om dit tijdloze printje op je nagels te dragen! Dit zijn onze favoriete nail art designs met panterprint.

Panterprint French tips

Panterprint over je hele nagels is voor sommige mensen misschien een beetje heftig. Als je houdt van klassieke nageldesigns, is het toepassen van panterprint in de vorm van French tips een topidee. Je kunt deze nail art op verschillende manieren toepassen. Zo kun je de panterpint laten starten bij de randjes van je nagels en deze naar boven laten uitvagen. Je kunt ook gaan voor een klassieke French tip en hier panterprint aan toevoegen.

Panterprint met unieke kleurtjes

Bij panterprint denk je waarschijnlijk al snel aan bruine tinten. Dit kun je natuurlijk doen, maar waarom zou je je creativiteit zo beperken? Je kunt de look ook uitvoeren met leuke kleurtjes. Denk aan een fel kleurtje als ondergrond, of juist een panterprintje met leuke kleurcombinaties. Ga bijvoorbeeld voor een pink panther look!

Rode nagels + panterprint

We kennen allemaal de red nail theory nog wel toch? Wat nou als je deze sexy look combineert met een andere sexy look, ofwel panterprint. Voeg de panterprint bijvoorbeeld toe als een accentnagel. Zo maak je jouw rode manicure nog spannender.

Omringd door panterprint

Als je het niet zo ziet zitten om je hele nagel te vullen met panterprint, kun je natuurlijk ook gaan voor een nagel die wordt omringd door panterprint. Ga dan voor een neutrale basiskleur en ga met je panterprint langs je nagelranden. Zo blijft het midden van de nagel dus neutraal. Zo blijft de look opvallend, maar ook nog een beetje subtiel.

Chrome panterprint

Chrome nagels zijn al een tijdje helemaal in. Dus waarom zou je deze trend niet willen combineren met de unieke panterprint look? Zo worden jouw nagels ongetwijfeld de ster van de show. Maak de hele nagel bijvoorbeeld chrome en de panterprint niet voor een tof contrast, of ga voor een complete chrome look.

Zwarte panter

Rode nagels zijn sexy, maar dit geldt natuurlijk ook voor zwarte nagels. Zwart is mysterieus. Combineer deze duistere tint met panterprint voor een extra sexy look. Je kunt de look opvallend maken door te gaan voor een contrast tussen glanzend en mat. Of je kunt de look combineren met een andere look zoals French tips. Het leuke aan nail art is natuurlijk dat er geen regels zijn!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top