Nagellak

Rode nagellak: waarom niet al het rood hetzelfde is en de mooiste varianten

Rode nagellak: waarom niet al het rood hetzelfde is en de mooiste varianten

Je hoort mannen al denken: “Maar rode nagellak is toch gewoon rood? Waarom moet je vijf dezelfde potjes in je ladekastje hebben staan?” Misschien komt het omdat het écht niet allemaal dezelfde tinten zijn en wij vrouwen graag alle opties bekijken. Die éne kleur staat nou eenmaal mooier bij onze favoriete jurk dan de ándere tint. Zo simpel is het, toch?

Dat we veel nagellak potjes hebben, is oud nieuws. En dat mannen beweren dat het dezelfde kleuren zijn, is ook een uitspraak die we eerder hebben gehoord. En tóch blijft het kopen (en krijgen) van verschillende lakjes hartstikke leuk! Ze komen namelijk áltijd van pas en iedere kleur straalt een andere sfeer uit.

Dus waarom sommige mensen vinden dat de ene rood exact hetzelfde is als de andere tint, snappen wij niet. En daarom gaan we jou haarfijn uitleggen waarom we deze opmerking ontkrachten. We hebben namelijk vijf verschillende tinten rood voor je op een rijtje gezet, zodat je de duidelijke verschillen kan zien. Lees maar snel mee!

1 van 6

Wijnrood chic

Een chique kleur die een warm en winters sfeertje creëert . Deze rood wordt gezien als een medium donkere tint. Door te kiezen voor deze ietwat donkere kleur, kan je de nagellak het beste combineren met andere donkere tinten. Kies er nog wat leuke steentjes bij (zoals je ziet op de foto), om wat meer contrast met zich mee te brengen.


Essie nagellak - 330 dress to kilt

1 van 6
Beeld: Photo by rashid khreiss on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top