Fashion

Dit zijn de kleuren die je in de kast moet hebben voor de lente van 2024

Dit zijn de kleuren die je in de kast moet hebben voor de lente van 2024

De lente begint! Dat betekent dat de lente kleuren en kledingstukken weer uit de kast mogen worden gehaald. De donkere wollen truien worden ingewisseld voor een leuk en fleurig jurkje. Wat zijn de kleuren die je in de kast moet hebben voor de lente van 2024? Je leest het hier.

Lees meer: Dit zijn de essentials voor een lente capsule wardrobe

Botergeel

Dé kleur van de lente van 2024 is botergeel. Echt een kleur die je het liefst elke dag als de zon schijnt uit de kast trekt. De grote merken doen allemaal mee met deze trend en wij houden ervan. Deze kleur zorgt voor een chique look en je loopt er helemaal trendy bij. Kies voor een leuke tas, blouse of jurk in deze prachtige kleur.

Kersenrood

Staat jouw For You-page ook vol met de leukste items in de kleur rood? De mooie bordeauxrood is de kleur voor de zonnige dagen en is helemaal hip. Kies voor een leuke hak of tas in de kersenrode kleur of ga all out en ga voor een volledige look in de chique kleur.

Abrikoos

Ook de kleur abrikoos ga je deze lente veel voorbij zien komen. Kleurenautoriteit WGSN maakte in 2022 bekend dat 'Apricot Crush' dé modekleur van 2024 zou worden. Ze hebben gelijk, want je ziet de kleur bij alle modemerken voorbijkomen. Dit is dé kleur voor een mooie getinte huid.

Pistachegroen

Pistachegroen zie je al jaren in ons modebeeld voorbijkomen en ook in de lente van 2024 is de kleur weer volop aanwezig. Een leuke kleur voor een tasje, maar ook in vorm van een satijnenrok. Pistachegroen mag niet missen in jouw lentegarderobe.

Denim

Het is niet echt een kleur, maar wel een must om in de kast te hebben hangen deze lente: denim. Je ziet de stof overal in terug. Tasjes, rokjes of jassen in denim moet je hebben voor de lente. Wil je echt meedoen met de trend van de lente van 2024? Draag dan denim on denim. Met een matching denim set steel jij deze lente de show.

Goud

Hou je van opvallen? Heb jij even geluk! De kleur goud is deze lente de basiskleur die elke lente outfit afmaakt. De trendkleur zie je terug in opvallende accessoires of in de vorm van kledingstukken. Kies voor een gouden jas of voor leuke gouden schoenen. Shine op de zonnige dagen met de trendkleur goud.

Bron: WGSN
Beeld: pexels
Deel dit artikel
Back to top