Fashion

Dit zijn de essentials voor een lente capsule wardrobe

Dit zijn de essentials voor een lente capsule wardrobe

De lente begint bijna. Voor mensen die een capsule wardrobe bijhouden betekent dit dat het alweer bijna tijd is om een nieuwe garderobe uit te kiezen. Dit zijn de essentials voor een capsule wardrobe voor de lente.

Een wit T-shirt

Een wit T-shirt is een ideaal item om in je kast te hebben hangen. Dit geldt niet alleen voor de lente, maar voor ieder moment van het jaar. Het is gemakkelijk te combineren met allerlei verschillende items. Denk aan jasjes, maar ook verschillende broeken of rokken. En het grootste voordeel: het is een tijdloos item.

Witte sneakers

Op het gebied van schoenen voor je capsule wardrobe zijn witte sneakers onmisbaar. Ze zijn te combineren met vrijwel iedere outfit en zijn lekker comfortabel. Als je een meer formele schoen wil verwerken in je capsule wardrobe, kun je gaan voor een ballerina, een paar stilleto's of enkellaarsjes.

Een midi-jurk

In de lente krijgen wij spontaan zin om meer jurkjes te gaan dragen. Je ziet jezelf dan al helemaal zitten in een parkje, op een picknickkleedje. Ga voor de lente voor lichte kleuren en vrolijke printjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toepasselijk bloemenprintje.

Een overhemd blouse

Een overhemd blouse is een onmisbaar item voor de lente. Het is ideaal om laagjes mee te creëren, maar het is niet te warm. Hiermee kun je jezelf warm houden op frissere dagen maar raak je niet oververhit. Combineer je overhemd blouse met een simpel T-shirt of hemd en draag deze op je favoriete jeans. Het is effortless maar ook super trendy.

Een gestreepte trui

We hopen natuurlijk dat het te warm zal zijn om een trui te dragen in de lente. Maar aangezien we ons in Nederland bevinden, kun je maar beter voorbereid zijn op alle temperaturen. Een trui met streepjes is een tijdloos item dat gemakkelijk te stylen is met allerlei soorten items. Hiermee creëer je gemakkelijk een extra laagje voor die frisse lentedagen.

Een spijkerrok

Naast tops moeten we het natuurlijk ook hebben over broeken en rokken. Op het gebied van rokken zijn wij helemaal fan van de spijkerrok. Dit tijdloze item zien we steeds terugkomen, maar is net iedere keer iets anders. Lange spijkerrokken zijn momenteel helemaal in en passen perfect bij de lente aesthetic.

Baggy jeans

Tot slot heb je een goed paar jeans nodig voor de lente. Een paar baggy jeans is wat ons betreft altijd een goede keuze. Het is de perfecte broek voor een casual outfit. Een andere leuke optie voor de lente is een paar witte jeans!

Beeld: NL Beeld / Avalon
Deel dit artikel
Back to top