Fashion

Dit zijn de meest trendy manieren om een wit T-shirt te dragen

Dit zijn de meest trendy manieren om een wit T-shirt te dragen

Een wit T-shirt is een basic item dat iedereen wel in z'n kast heeft liggen. Het is zo'n simpel item dat je even makkelijk aan kunt trekken. Maar hoe style je een wit T-shirt nou op een trendy manier? Dit zijn onze favoriete outfits.

Met baggy jeans

De simpelste en meest casual manier om een wit T-shirt te stylen is op je favoriete baggy jeans. Hiermee creëer je een hele relaxte look die perfect is voor een dagje in de stad. Je kan hierbij gaan voor een cropped T-shirt of je kunt je T-shirt in je broek doen om je taille te accentueren. Maak de look af met je favoriete sneakers.

Op een unieke maxirok

In de zomer en de lente is een wit T-shirt ideaal om te combineren met een unieke maxi- of midirok. Ga bijvoorbeeld voor een rok met een uniek printje of van een uniek materiaal. Denk bijvoorbeeld een een vrolijk bloemenprintje of een denim rok. Doordat je de rok combineert met een wit T-shirt, kan deze zelf lekker opvallen. De rok maakt het statement en het T-shirt ondersteunt de look.

Op je favoriete pantalon

Voor een zakelijke maar toch casual look is het top om je witte T-shirt te combineren met een pantalon. Ga hier voor een T-shirt dat mooi aansluit op je lichaam en draah deze in je broek als deze high waisted is om je taille te accentueren. Deze look is perfect voor als je op kantoor werkt maar niet houdt van mantelpakjes en hakken. Deze look is zakelijk maar ook relaxt. Maak de look af met je favoriete loafers.

Onder een blazer

Of je nou naar kantoor gaat of gewoon lekker de stad in, een blazer is altijd goed. Als je je blazer voor zichzelf wil laten spreken, kun je deze prima combineren met een wit T-shirt. Hierdoor krijgt de blazer alle aandacht. Draag hier ook een aansluitend T-shirt. Combineer je blazer met je favoriete jeans of met de bijpassende pantalon. Qua schoenen zijn er zat opties, denk aan sneakers, loafers of hakken.

Onder een jurkje met spaghettibandjes

Tot slot kan je een wit T-shirt ook combineren met jurkjes. Denk hierbij aan jurkjes die je iets te bloot vind bij de neklijn en schouders. Dit zijn bijvoobeeld overgooiers of jurkjes met spaghettibandjes. Door op deze manier laagjes op te bouwen, geef je jezelf iets meer dekking zonder dat het er gek uitziet. Het is juist super trendy. Combineer deze look met een paar combat boots

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top