Nagellak

Dit zijn de mooiste kleuren voor je nagels deze lente

Dit zijn de mooiste kleuren voor je nagels deze lente

Na de grauwe wintermaanden is het ook tijd voor je nagels om een opfrisbeurt te krijgen. Haal de kleuren weer uit de kast, want het moment om je nagels te lakken is aangebroken. Wij hebben acht kleuren voor je die deze lente helemaal hip zijn.

Lees ook: Lifehack: zó blijft je nagellak langer op je nagels zitten

Dé kleuren voor je nagels deze lente

Chartreuse

Chartreuse is misschien niet de eerste kleur waar velen aan denken bij het lakken van de nagels, maar het is zeker een kleur die we meer gaan zien deze lente. De kleur is lekker levendig en snakt eigenlijk al naar de zomer. De kleur staat voor plezier, levendigheid en vitaliteit.

Peach fuzz

De pantone kleur van dit jaar is peach fuzz. Deze zachte, perzik kleur is super cute en past bij elke lengte. Voeg wat glitters of charms aan het design toe om de kleur helemaal tot leven te zien komen. Optimisme en rust zijn de grootste eigenschappen van deze schattige kleur. Verder straalt de kleur warmte en elegantie uit.

Hot pink

De mean girls film die begin dit jaar uit kwam en Barbie film van vorig jaar hebben roze weer helemaal teruggebracht in ons straatbeeld. In de kledingwinkels hangt steeds meer roze en ook de mannen duiken in de kleur. Je nagels mogen natuurlijk niet achterblijven. Ga daarom voor een felle, hot pink kleur op de nagels. De kleur staat voor speelsheid, socialiteit en kracht.

Neutral

Tussen al die opvallende kleuren en designs vinden we ook de neutrale kleuren. Vooral de kleur die het best kleurt bij jouw huidskleur is hier de bedoeling. Neutrale nagels zijn tijdloos en zijn voor elke generatie niet een gekke keuze. Je nagels trekken nu niet de aandacht, dus gebruik een sprekend sieraad. Hierdoor straalt het sieraad extra en pakt het alle spotlight.

Kobalt blauw

Naast vele andere sprekende kleuren is ook kobalt blauw een kleur die we veel terug gaan zien. De kleur staat vooral voor gezag, vriendschap en vertrouwen. Deze kleur is niet super avontuurlijk, maar spreekt net iets meer dan een normale blauw. Perfect voor de mensen onder ons die niet té opvallende nagels willen.

Paars

Alle tinten en soorten paars zijn trending deze lente. Van een zachte baby paars tot een super aanwezige paars. Geen enkele soort is een verkeerde keuze. Kies vooral een tint die goed bij je huidskleur past, om de paar nog meer te laten spreken. Paars staat over het algemeen voor zeldzaamheid en royaliteit.

Baby blauw

Wie op zoek is naar kalmte, zachtheid en onschuld, zit bij baby blauwe nagels goed. Zachte blauwtinten zijn sowieso al populair tijdens de lente, dus waarom niet op je nagels? Elke lente zien we baby blauw terug komen. Het is dus echt een lentekleur en super tijdloos, dus tijd om genoeg baby blauw in te slaan!

Rood

Zin in sexy? Ga voor een rode nagel. Terwijl rood in de winter vooral een donkere versie heeft, is het in de lente een felle, sprekende tint. Rood staat tegenwoordig voor liefde, passie, woede en warmte. Vroeger en in andere culturen staat rood juist voor offer, gevaar en moed. Naast de betekenis is de kleur rood ook gewoon een mooie, klassieke kleur voor op je nagels!

Lees ook: Gescheurde nagel? Zo fiks je het!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top