Travel

Deze reistassen zijn de beste keuze tijdens het reizen

Deze reistassen zijn de beste keuze tijdens het reizen

Als je op reis gaat, willen de meeste van ons het liefste de hele kledingkast meenemen. Dit gaat helaas niet, maar als je slim inpakt gaat er heel wat mee. Ook belangrijk is het hebben van de juiste tas, die bij jouw reisstijl past. Ben jij iemand die niet op één plek blijft zitten of vind je het juist heerlijk om de hele vakantie door een stadje te slenteren? Dit zijn de beste reistassen voor iedere situatie.

De beste reistassen voor jou

Lees ook: Weekendje weg? Deze items moet je niet vergeten

Opvouwbaar

Deze tas van TravelZ is een goedkopere optie op ons lijstje. De prijs reflecteert gelukkig niet de kwaliteit. De tas is ruim en stevig om mee op reis te gaan. Voor de langere reizen waarbij je de tas veel mee sleept, is het dan weer een mindere tas. Deze tas heeft geen rugtasoptie, dus dat is de tas dragen of achter je aan rollen. De tas bevat wieltjes, dus je armen hoeven niet de hele dag kapot te gaan. Verder is deze reistas lichtgewicht, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om meer spullen mee te nemen. Daarnaast is de tas van TravelZ opvouwbaar! Als je eenmaal op locatie bent, stop je de tas gemakkelijk weg en is er geen kans om er overheen te vallen. Ook thuis is de tas geen doorn in het oog; je legt het gemakkelijk in de kast en je pakt het pas als het weer nodig is.

TravelZ Opvouwbare Wieltas
TravelZ Opvouwbare Wieltas

Multifunctioneel

Op zoek naar een tas die alles heeft? Deze reistas van Eagle Creek is multifunctioneel. Dit betekent dat het zowel op de rug als in de hand te dragen is. Ook heeft het wielen, dus je rug heeft de kans op rust te pakken. In deze reistas orden je al je spullen gemakkelijk door de vakjes die in de tas zitten. Make-up daar, ondergoed hier, kleding in het grote vak. Deze tas is goed tegen al soorten weer. Het is namelijk waterbestendig. Als je lekker actief bent, is deze reistas dus perfect.

Eagle Creek Reistas / Weekendtas
Eagle Creek Reistas / Weekendtas

Lekker kleurtje

Geen reistas, maar een goede koffer is ook belangrijk. Kies deze rode koffer van Samsonite om je koffer makkelijk te zien op de band. De koffer is sterk, dus al dat gegooi overleeft het zeker. Die sterkte betekent gelukkig niet dat dat hij extreem zwaar is. Het is gemaakt van geweven polypropyleen, wat de koffer zo sterk en super licht maakt. Er zijn ook verschillende groottes, dus of je nu een grote koffer of juist een kleintje wil, alle opties zijn mogelijk. Liever geen opvallende koffer? Er zijn gelukkig ook andere kleuren van deze koffer beschikbaar.

Samsonite Reiskoffer - C-Lite Spinner 81/30
Samsonite Reiskoffer - C-Lite Spinner 81/30

Op de rug

Wil je juist een tas die je gemakkelijk op je rug meeneemt? Deze rugtas van Peak Design is, zoals de naam zegt, ook echt een goed ontwerp. Of je deze rugtas nu gaat gebruiken voor het reizen of juist voor werk, het is de juiste keuze voor alle situaties. De rits gaat helemaal van de onderkant aan de ene kant naar de onderkant aan de andere kant. Hierdoor gaat de reistas helemaal open en is het makkelijker om de tas in te richten. Bij een normale rugtas is het vooral van boven alles erin proppen. Het vak is ruim, dus er past echt van alles in, zoals een laptop, kleding of statieven. Verder is de tas waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de weersverwachtingen.

Peak Design Travel Rugzak 30 L
Peak Design Travel Rugzak 30 L

Compacte handbagage

De handbagage koffer van Onyx is dé koffer volgens ons. Deze koffer is compact, lichtgewicht en heeft een strak design. Eén van de functies die deze koffer zo goed maken is het extra voorvakje. Waar de meeste koffers één groot vak hebben aan beide kanten, heeft deze koffer nog een extra vakje aan de voorkant van de koffer. Hier stop je bijvoorbeeld je laptop, zodat je er tijdens het vliegen gemakkelijk bijkomt zonder je hele koffer te openen. De wieltjes van de koffer draaien gemakkelijk 360 graden, dus geen vechten met je koffer op het vliegveld. Ook tof is dat je levenslange garantie op de koffer krijgt. Echt het proberen waard dus!

ONYX Handbagage Koffer 35 L
ONYX Handbagage Koffer 35 L

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top