Fashion

Deze lingerie artikelen draag je ook stijlvol als 'normale' kleding

Deze lingerie artikelen draag je ook stijlvol als 'normale' kleding

Velen van ons zien lingerie als iets voor onder de kleding of in de slaapkamer. Dat is het allang niet meer. Steeds meer mensen dragen hun lingerie ook buitenshuis. Of je nu de hele bh ziet of een maar gedeelte, het is steeds normaler. Zo stijl jij je lingerie om het buiten ook te dragen.

Lingerie naar buiten? Zo draag je het!

Mesh

Je hoeft niet gelijk in je bh te lopen als je lingerie wil proberen, ook al is dat geen probleem. Een goede eerste stap is het dragen van een mesh shirt. Dit is doorzichtig, maar niet te heftig. Je hebt verschillende soorten mesh. Hele fijne, maar ook grovere gaten. Ken je de fish net leggings nog? Je hebt deze ook in top versie. Je loopt hier natuurlijk niet naakt onder. Een shirt ziet er ook vaak raar uit. Daarom is dit de perfecte oplossing om kennis te maken met lingerie voor de buitenwereld te dragen. Kies voor een simpele zwarte bh of ga juist voor een sprekende bh voor een sprekende outfit. Ga los met de combinaties.

Bralette

Een bralette is een bh zonder beugels en is niet voorgevormd. Voor iedereen die haar natuurlijke rondingen wil benadrukken is dit een goede keuze. Een bralette is comfortabel en vaak net wat langer dan een gewone bh. Een bralette geeft wel minder support, dus voor iedereen met wat grotere borsten is dit misschien niet een goede keuze. Deze soort bh heeft eigenlijk ook iets weg van een gewoon topje. Draag dit bijvoorbeeld met een schattig vestje voor een schattige look. Ga voor een bralette met dezelfde kleur en de bovenkant van je outfit is al klaar.

Body

Veel body’s vallen onder lingerie. Je draagt namelijk geen bh nog onder de body. Body’s gaan van casual naar sexy en van lange mouwen naar spaghettibandjes. Je draagt het dus gemakkelijk op een alledaagse dag. Een spijkerbroek en een simpele blazer maken de outfit compleet. De body spreekt het meest en trekt de meeste aandacht. Veel mensen kiezen daarom voor een leuk kleurtje of een interessant stofje. Eén van de populaire stoffen is natuurlijk kant.

Mocht een body je eigenlijk nooit passen, geen zorgen! Er zijn overal wel verlengstukjes te vinden, om het aan de onderkant toch nog vast te krijgen. Niets is vervelender dan de flapjes van de body steeds wegduwen omdat hij niet helemaal vast past.

Jurkje

Wist je dat er ook lingerie is dat gewoon een jurkje is? Het valt onder lingerie omdat veel vrouwen er bijvoorbeeld in slapen of gebruiken om hun partner mee te verrassen. Dit betekent niet dat je deze jurk niet buitenshuis mag dragen! Vooral in de zomer of op vakantie is dit een leuke outfit. Elke kleur geeft je een totaal andere uitstraling, ook al is het precies dezelfde jurk. Een zwarte is wat stoerder, een roze wat schattiger. Draag de zwarte met een leren jasje en een stoere laars. De roze versie draag je dan weer met een hakje en een leuk tasje. De mogelijkheden zijn oneindig.

Lees ook: 7 x de allermooiste lingerie om jezelf mee te verwennen

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top