Fashion

GESPOT: look-a-like van Isabel Marant trui shop je hier voor maar 40 euro

GESPOT: look-a-like van Isabel Marant trui shop je hier voor maar 40 euro

Er zijn genoeg kledingstukken die al een tijdje op ons verlanglijstje staan maar helaas hebben wij deze nog niet af kunnen vinken. Dit heeft te maken met het prijskaartje die ons vertelt dat we nog even door moeten sparen. Niet alleen zijn dure items een lastige uitgaven, je denkt ook altijd drie keer na voordat je daadwerkelijk je portemonnee opentrekt. En dat is natuurlijk hartstikke logisch! Je wil er namelijk zeker van zijn dat zo'n grote investering jouw geld waard is.

Maar wat als we jou vertellen dat Isabel Marant een trui in haar collectie heeft, waarvan wij dé perfecte look-a-like hebben gevonden? Zij verkopen namelijk een prachtige wollen trui, alleen past de prijs niet binnen het budget van onze lieve vriend: het banksaldo. Daarom hebben wij een geweldige look-a-like gevonden die wél betaalbaar is en je gewoon kunt shoppen bij de H&M!

Deze geweldige look-a-like trui is te koop bij HM.com en vandaag - tijdens Black Friday - voor maar 40 euro (normale prijs 50 euro)! Hieronder zie je twee outfits met de échte trui van Isabel Marant en kan je zien, hoeveel deze verschilt met die van de H&M. Een perfecte match toch?

 


Trui van wolmix bij Hm.com


Trui van wolmix bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top