Beauty

Zien: de complete make-up collectie die L'Oréal en Isabel Marant samen maakten

Hoewel we dol zijn op de ontwerpen van Isabel Marant, weten we heel goed dat niet iedereen een item van de gewilde Franse ontwerpster kan scoren (op een mok of een spons na). Gelukkig zijn er een hoop designersamenwerkingen en nadat Marant een aantal jaar geleden in zee is gegaan met H&M heeft het merk nu de handen ineengeslagen met L'Oréal.

Tijdens Paris Fashion Week wordt de collectie gelanceerd maar de producten zijn nu al onthuld. De lijn bestaat uit diverse kleuren Color Riche Matte lipstick, de Amaze gloss die voor de lippen en de wangen te gebruiken is, een eyeshadow duo bestaande uit een zwarte en een glitterende blauwe oogschaduw, een doorzichtige mascara die voor de wimpers en de wenkbrauwen gebruikt kan worden en de Shine skin beautifier die dient als highlighter én als concealer. 

Het idee achter de collectie was 'Wild West Meets Paris' dus natuurlijk alles waar Isabel Marant voor staat: een sterke en onafhankelijke vrouw uit Parijs die van comfort houdt maar zo nu en dan ook van een beetje glam mét een klein beetje een cowboysausje eroverheen getuige de campagnebeelden.

Beeld: Isabel Marant x L'Oréal

Deel dit artikel
Back to top