Lifestyle

Spice jouw Instagram op met deze creatieve ideeën

Spice jouw Instagram op met deze creatieve ideeën

Ben je helemaal in je influencer era, maar weet je niet hoe je jouw Instagram-pagina tot een hoger niveau tilt? Wij hebben een paar leuke creatieve ideeën voor jou op een rijtje gezet, om jouw Instagram op te spicen.

Lees ook: Instagram feed tips: dit zijn 14 mooie achtergronden voor foto's

Instagramfoto’s met je besties

Foto’s maken en posten met je besties is natuurlijk het leukste om te doen. Creatief zijn samen en daarna een blijvende herinnering hebben van de dag, door middel van een mooie foto. Samen een lieve selfie of een leuke outfit foto is altijd goed, maar probeer ook eens één van de volgende ideeën voor een leuke foto op Instagram met je bestie(s). 

Telefoon als spiegel

Voor deze leuke en creatieve foto staan jullie er allebei op, alleen niet naast elkaar. Dit is een leuke foto als jullie tegen over elkaar zitten aan een tafeltje of op een picknickkleed. Laat de één een telefoon vasthouden met de camera app open op selfiestand, deze richt je naar je bestie. De ander gebruikt de extra telefoon als spiegel. Allebei leuk lachen en je hebt de perfecte foto voor jullie Instagram.

Girls just want to have fun

Hoe laat je het beste zien dat jullie het altijd fijn hebben samen? Dat is natuurlijk door het maken van een actiefoto. Het moment dat jullie in elkaars armen vallen, dat jullie de slappe lach hebben of dat jullie rennen door de stad. Dit soort foto’s leggen de mooiste herinneringen vast en staat perfect op jouw Instagram feed.

Instagramfoto’s voor me, myself & I

Het is jouw Instagram-pagina, dus is het wel zo leuk om foto’s te posten van jezelf. Probeer ook eens een andere pose voor je volgende Instagram foto, naast de mooie selfies en leuke vakantiepiekjes die nu op je Instagram-pagina staan.

Outfit foto

Je leuke outfit showen is altijd een goed idee. Probeer eens je outfit te laten zien door middel van te hurken en de foto te nemen in de spiegel, in plaats van dat je rechtop staat. Via deze speelse pose staat jouw hele lookje in beeld, maar is toch net iets anders dan jouw gebruikelijk Instagram post.

Nog een leuke outfit foto

Zijn jouw schoenen de eyecatcher van jouw look? Dan moet je zeker een keer deze foto proberen. Leg een spiegel op de grond. Doe dit in je kamer, in de tuin of ergens in een mooi park. Zet één voet op de spiegel en maak een leuke mirror selfie. Mooi met de wolken op de achtergrond of met een mooie boom vol bloesem.

Instagram official

Ben je helemaal in love en mag iedereen het weten? Maak het Instagram official met een leuke en lieve foto.

Secret in love 

Mag iedereen weten dat je van de markt bent, maar houden jullie je relatie liever privé? Post dan deze leuke foto op je Instagram. Knuffel je lover en sla je armen om zijn/haar nek. Maak een foto van zijn/haar rug via een spiegel of maak een selfie van jezelf met je lover in je armen. Super cute!

Just in love

Wil je het liefst van de daken schreeuwen wie jouw lover is? Dan verdient hij of zij een permanente en aanwezige plek op jouw Instagram-pagina. Show jullie liefde en de looks van jouw knappe lover door middel van deze schattige foto. Het enige wat jullie moeten doen is een handkusje geven, maar dat is vast geen moeilijke opdracht voor jullie.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top