Lifestyle

5x kleine dingen die ons écht gelukkig kunnen maken

5x kleine dingen die ons écht gelukkig kunnen maken

Het is soms even ver te zoeken, maar toch vind je overal om je heen dingen die je gelukkig kunnen maken. Wij hebben een lijstje opgesteld om je eraan te herinneren.

Kleine dingen die je gelukkig maken

Wanneer je een moeilijke dag hebt (gehad) lijkt het wel of je nergens meer positiviteit kunt zien. toch zijn er een aantal dingen waar je echt blij van wordt, als je maar goed genoeg om je heen kijkt. Dit zijn een aantal dingen die een lach op je gezicht kunnen toveren en je gelukkiger kunnen maken als je het meemaakt..

1. Verse lakens na een vermoeiende dag

Niet alle dagen geven je energie, en het is logisch dat je je na een drukke dag vermoeid voelt. Het liefst wil je dan wegrkuipen in je bed, met niemand contact hebben en jezelf helemaal af kunnen zonderen. Hoe fijn is het als je bed dan verse lakens heeft, die nog ruiken naar je favoriete wasverzachter? Dat voelt vast als een extra lichtpuntje om gelukkig te zijn.

2.Thuiskomen na de work-out

We begrijpen het als je écht geen zin hebt om te gaan sporten, maar het geeft je een geweldig gevoel als je na zo'n hevige work-out weer thuiskomt. Het gevoel van voldoening overheerst en je kunt weer alles aan. Ook heb je alle stress van je afgesport en je kunt met een opgeheven hoofd deze taak van je to do-lijst afstrepen.

3. Geen verhinderde trein

Hoe lekker is dat? Je trein komt weer een keer op tijd, en jij hoeft je niet druk te maken over te laat op werk of school komen. Extra pluspunten als je ergens nog een zitplek kunt bemachtigen, het liefst zelfs nog in je eentje om je dag goed mee te beginnen.

4. Je favoriete serie kijken

We houden van eindeloos naar je favoriete serie kijken. En het voelt dan nog fijner wanneer er een nieuwe aflevering of zelfs het hele programma al voor je klaarstaat. Streamingsdiensten voegen elke maand een aantal series en films toe, dus je bent nog lang niet klaar met kijken.

5. Dagen die langer worden

Na zo'n lange winter vol donkere dagen en slecht weer is het heel erg fijn om de eerste zonnestralen weer mee te kunnen pakken, het liefste mét zonnebril. Ook is het extra fijn dat de zon eerder opkomt en later ondergaat, zo voel je je minder snel moe en kruip jij niet om acht uur al onder die frisse lakens van gelukkig moment 1.

Beeld: Pexels.com
Deel dit artikel
Back to top