Lichaamsverzorging

Ooit gehoord van anale botox? Dit is wat je erover moet weten

Ooit gehoord van anale botox? Dit is wat je erover moet weten

Inmiddels weten we allemaal dat we in een wereld leven waar botox vrij normaal is. Heb jij er wel eens over nagedacht om wat plekjes bij te werken? Maar een lichaamsdeel waar je vast nog nooit aangedacht hebt, is je anus. Ja je leest het goed, anale botox! Wil je weten hoe dit zit? Lees dan gauw verder!

Anale botox

Heb jij de Netflix-serie Upcoupled al gezien? In een spraakmakende scène is te zien dat de dermatoloog tijdens de seks een anaal verlammingsmiddel tevoorschijn haalt. Hij bewaart dit gewoon in een lade onder zijn bed. Een paar cc zou kunnen helpen om hem zeg maar ja erin te krijgen. De meeste mensen gaan er vanuit dat botox alleen in het gezicht gebruikt wordt, maar eigenlijk is een kleine hoeveelheid botox in je achterwerk eigenlijk niks geks. Het zorgt niet alleen voor fijne anale seks, maar het zorgt ook voor beter herstel na chirugische ingrepen. Maar klopt alles dan wel wat je te zien krijgt in de Netflix-serie? Wij gaan je dit uitgebreid vertellen.

 

Wat is anale botox precies? 

Het spreekt eigenlijk voor zich, botox in je anus. Maar hoe zit dit dan precies? Je achterwerk bestaat uit spieren en je huid. Om goede anale seks te hebben, moet je beide geopend krijgen. Zowel de spier als de huid moeten volledig ontspannen zijn. Als je dit lukt, dan ben je er. Bij sommige mensen is het zo dat ze te strak zijn. Dit is vaak in combinatie met angst die mensen al hebben bij het woord anaal. Anale botox is dus hier de oplossing voor. Het zorgt voor zowel ontspanning van de inwendige sluitspieren als de huid eromheen.

 

Waar of niet waar?

We hebben het al kort even gehad over de Netflix serie Uncoupled. Weet dat niet alles in de serie klopt. Laat bijvoorbeeld nooit botox zetten door iemand in de slaapkamer. Botox heeft namelijk tijd nodig om in te werken. Vaak moet je al ruim drie of vier keer terugkomen om enig resultaat te merken. Volgens chirurg Goldstein hadden een paar van zijn patiënten last van meer winderigheid. De chirurg geeft aan dat je echt niet eens uit het niets in je broek gaat poepen hoor. Gelukkig maar!

 

Betere seks?

Voor de mensen van wie het lichaam niet mee wil werken, kunnen ze door deze ingreep meer genieten. Het zorgt namelijk niet alleen voor meer ontspanning, maar het neemt ook je angsten weg. Je brein en je lichaam werken samen, dus daar moet je op inspelen. Weet wel dat de botox niet voor iedereen is weggelegd. Denk aan mensen met darmproblemen. Maar hoe bepaal je dan of het voor jou een oplossing is? Oh ja en schaam je vooral niet, want het is absoluut niet raar om deze plek te botoxen. Tegenwoordig kan alles!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top