Nagellak

Deze nieuwe fototrend is de leukste manier om je manicure te showen

Deze nieuwe fototrend is de leukste manier om je manicure te showen

Als je je nagels hebt laten doen, wil je ze natuurlijk even showen. Je maakt een simpele foto van je hand en stuurt deze naar je vriendinnen. Dit kan natuurlijk veel leuker! Op TikTok is er een nieuwe manier ontstaan om je manicure te showen! Dit moet je erover weten.

.5 nagelfoto's

Na je bezoekje aan de nagelsalon, wil je uiteraard een foto maken van je nieuwe nagels. Je legt je hand op het stuur van je auto of je houdt je beker koffie vast om een mooie plaatje te schieten van je nagels. Alhoewel er niks mis is met je foto's op deze manier maken, heeft TikTok een nieuwe manier bedacht om je manicure aan de wereld te tonen. De .5 nagelfoto is helemaal in! Maar wat betekent dit eigenlijk? De .5 stand zit standaard op de camera van een IPhone. Het is een groothoeklens waarmee je gekke proporties kunt creëren in je foto's. Door deze stand te gebruiken kun je je handen een stuk groter laten lijken dan de rest van je lichaam, wat een hele grappige en creatieve manier is om je nagels te laten zien wat ons betreft. .5 selfies zijn al sinds 2022 een trend, dus het is eigenlijk helemaal niet gek dat we ze ook zijn gaan toepassen op onze nagels! De trend is momenteel ook ontzettend populair op TikTok, waar het idee vandaan kwam. Deze trend is ook de ideale manier om je gedetailleerde nail art te laten zien. Met deze foto trend kun je ieder detail zien!

@ameyamarieokamoto #stitch with @hypic_global #greenscreen ♬ original sound - Ameya Okamoto

Zo maak je een .5 nagelfoto

Heb jij net een nieuwe manicure die je wil fotograferen? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Hiervoor heb je ten eerste een IPhone 12 of een nieuwer model nodig. Zodra je de camera opent zal je een '0.5' onderaan je scherm zien staan. Tik hierop om de wijde lens te activeren. Als je de details van je nail art extra goed wil laten zien, is het ook slim om je flits aan te zetten. Maak je de foto zelf? Schakel dan over naar je selfiecamera. Als je graag beide handen wil fotograferen, kun je het beste gebruikmaken van een tripod of een vriendin om hulp vragen.

Doe nu een stap naar achteren en steek je armen uit richting de camera. Draai je nagels richting de camera zodat deze duidelijk in beeld zijn. Je zal misschien een gekke houding aan moeten nemen met je handen om dit voor elkaar te krijgen maar dat geeft niet! Klauwtjes zijn welkom voor deze trend. Neem nu een paar foto's en kies je favorietje kiekje uit om te posten!

Bron: Bustle
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top