Nagellak

‘Bubble bath’ nails zijn een ding: dit moet je erover weten

‘Bubble bath’ nails zijn een ding: dit moet je erover weten

Nagel fashionista's opgelet! Er is weer een nieuwe nagel trend met een leuke en opvallende naam opgedoken. 'Bubble bath nails' zijn in. Wil jij weten wat dit inhoudt en hoe je de look zelf kunt recreëren? Wij leggen het uit.

Wat zijn bubble bath nails?

Bubble bath nails ofwel bubbelbad nagels is een nageltrend die voornamelijk te maken heeft met een specifieke kleur. De trend heeft wat weg van de 'milk bath nails' trend, maar haalt meer inspiratie uit trends als balletcore of coquette. De trend is vernoemt naar het lakje waar de trend of gebasseerd is. De kleur bubble bath van OPI heeft de trend geïnspireerd. Het is een lichtroze nude tint. De aantrekkingskracht van de trend zit hem in dat het een hele draagbare look is. Het staat iedereen mooi. Het past bij iedere huidskleur en iedere nagellengte. Verder is het een look die voor iedere gelegenheid gepast is. Je kan deze nagelkleur dragen naar meer formele gelegenheden, maar het kan ook gewoon voor iedere dag.

Zo bereik je de look

De meest simpele manier om deze look te bereiken is door te investeren in het lakje dat de trend heeft geïnspireerd. De kleur is dus van het merk OPI en heet Bubble Bath.

OPI Nail Lacquer - Bubble Bath - 15 ml - Nagellak - €15,29

Zodra je het lakje in je bezit hebt is het een simpele kwestie van je nagels doen zoals je dit altijd zou doen. Begin door je nagels te vijlen zodat ze allemaal dezelfde lengte en vorm hebben. Breng vervolgens een basecoat aan, volg dit op met het bubble bath lakje en volg dit op met een topcoat.

Nail art met bubble bath nails

De nageltrend op zichzelf is al heel mooi en klassiek. Maar we snappen het als je behoefte hebt aan iets unieks. We geven je een paar voorbeelden van leuke nail art die je kunt doen met dit nagelkleurtje!

Voeg wat bling toe

Glitter en glamour maakt alles beter toch? Je kan deze nagelkleur opfleuren door middel van glitter, steentjes of metallic nail art!

Ga voor iets bloemigs

Heb jij nu al zin in de lente? Dan is dit een leuk nageldesign voor jou. Gebruik een dotting tool en een witte lak om stipjes te zetten in de vorm van een bloem. Maak het bloemetje vervolgens af met een geel stipje in het midden.

Bubble bath chrome

Bubble bath nails zijn helemaal in, net als chrome nagels! Als je fan bent van beide looks kun je ze dus ook combineren.

Bron: Bustle
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top