Wedding

Fan van groene bruiloften? Vind hier de mooiste inspiratie

Fan van groene bruiloften? Vind hier de mooiste inspiratie

De bruiloft van jou en jouw partner is een speciale dag dat helemaal in het teken staat van jullie liefde. Het is daarom ook aan jullie hoe de dag eruit komt te zien. Kies jij voor een witte, roze of toch groene bruiloft? Gaan jullie voor een groene bruiloft, lees dan snel verder. Wij delen de mooiste inspiratie.

Groene trouwjurk/trouwpak

Misschien is het wel de belangrijkste beslissing tijdens de voorbereiding van de bruiloft: het kiezen van de trouwjurk en het trouwpak. Wil jij of jouw partner graag schitteren in een groene trouwjurk of trouwpak? Of kiezen jullie er liever voor om de bruidsmeiden en/of -jongens groene kleding aan te laten trekken? Het is jullie feest, dus kies waar jij je comfortabel bij voelt.

Groen, groen en nog meer groen

Een groene bruiloft betekent ook écht een groene bruiloft. Oftewel: héél veel groen. Zorg niet alleen voor groene welkomborden, naambordjes en aanwijsborden. Maar ook voor groene servetten, tafelkleden, bloemen, glazen, ballonnen, slingers, haarstrikjes, cocktails en groene welkomstdrankjes. Hoe leuk!

Groene bruidstaart en gebakjes

De bruidstaart mag natuurlijk niet ontbreken op de bruiloft. Kies voor een heerlijke, groene taart. Het past niet alleen perfect bij het thema, ook geeft het een chique uitstraling. Biedt daarnaast eventueel ook kleine cupcakes aan met groene versieringen.

Groene uitnodigingskaarten

Als je kiest voor een groene bruiloft, betrek dan ook de uitnodigingen erbij. Door te kiezen voor groene uitnodigingskaarten wordt het één geheel en de gasten weten direct het kleurenpalet van de bruiloft. Daar komt bij dat groene uitnodigingskaarten er heel mooi én chic uitzien.

Groene snacktafel

Een snacktafel is een leuke en lekkere manier om de bruiloft nóg specialer te maken. Zet een tafel vol met deze groene lekkernijen:

  • Zoete snoepjes;
  • Verse fruitsoorten;
  • Heerlijke macarons;
  • Mini smoothies;
  • Leuke cake lolly’s;
  • Aardbeien gedipt in gesmolten, groene chocolade.

Zowel de kinderen als de volwassenen genieten hier gegarandeerd van.

Groene details

Als finishing touch is het erg leuk om groen te verwerken in de kleine details. Denk aan groene nagellak op je nagels, groene sieraden en/of een groene oogschaduw boven je ogen. Hoewel dit maar kleine details zijn, maakt het jouw look helemaal af. Je gaat gegarandeerd schitteren op de bijzondere dag! Ook leuk: verwerk de kleur groen ook in de outfits van de kinderen. Doe bijvoorbeeld een mooie, groene strik in het haar, een bloemenkrans op het hoofd of een groene riem in de broek. Schattig toch?

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top