Wedding

Roze is nooit too much: alles voor dé perfecte roze bruiloft

Roze is nooit too much: alles voor dé perfecte roze bruiloft

Ben jij hélemaal fan van de kleur roze én staat toevallig jouw bruiloft binnenkort op de planning? Kies dan voor een roze thema, hoe leuk! De bruiloft is een speciale dag voor jou en je partner, kies daarom een thema dat bij jullie past. In dit artikel delen wij inspiratie voor dé perfecte roze bruiloft.

Een roze trouwjurk/trouwpak

We beginnen met één van de belangrijkste dingen van de bruiloft: de trouwjurk en/of het trouwpak. Kies waar jij je comfortabel in voelt. Wil jij zelf graag in het roze verschijnen? Of heb je liever dat de bruidsmeiden of -jongens roze kleding aantrekken? Zorg er wel voor dat alle kleuren bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan de kleurencombinatie roze met wit of roze met beige.

Roze bruidstaart en gebakjes

Hoewel het op een bruiloft natuurlijk niet draait om het eten, maken de heerlijke gebakjes en de bruidstaart het grote feest wél helemaal af. Kies voor een heerlijke, roze bruidstaart en schattige, roze gebakjes. Alleen bij het zien van onderstaande afbeeldingen loop het water je toch al uit je mond?

Roze uitnodigingskaarten

Trek het roze thema door naar de voorbereidingen en kies voor roze uitnodigingskaarten. Het ziet er niet alleen chic en mooi uit, ook zorgt het voor een mooie samenhang met de gehele bruiloft. Het kleurenpallet van de bruiloft wordt op deze manier in één keer duidelijk.

Lees ook: Originele ideeën om je bruiloft nóg specialer te maken

Roze accessories

Als kers op de taart is het erg mooi om een aantal roze accessoires aan de bruiloft toe te voegen. Het geeft een prachtig gezicht en laat het thema er echt ‘uitschieten’. Denk aan:

  • Roze strikjes in het haar
  • Roze bloemen op tafel
  • Roze ballonnen in de bomen
  • Roze servetten op de borden
  • Roze welkomsdrankjes

 

Suikerspin- of popcornkar

Iets dat je niet vaak ziet op een bruiloft is een suikerspin- of popcornkar. Maar waarom niet? Het is erg lekker, ziet er leuk uit én past perfect in het roze thema. Dus maak jouw roze bruiloft helemaal af door één van deze karren te plaatsen. We garanderen je dat deze kar erg populair gaat zijn.

Roze make up touch

Het is zelfs mogelijk om het thema te verwerken in jouw make-up look. Een beetje roze blush op je wangen ziet er al prachtig uit. Kijk ter inspiratie hieronder op de afbeelding of vraag een make-up stylist om hulp. Eén ding is zeker: jij gaat er beeldschoon uitzien!

Roze borden

We sluiten het rijtje met inspiratie af met roze borden. Denk aan grote, roze welkomstborden en borden om bijvoorbeeld de weg mee te wijzen. Maar ook aan kleine, roze naambordjes. Alle borden die je maar nodig hebt: maak ze roze! Want… Van roze krijg je nooit genoeg.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top