Oogmake-up

Make-up inspiratie nodig voor de feestdagen? Hailey Bieber laat een prachtige look zien

Make-up inspiratie nodig voor de feestdagen? Hailey Bieber laat een prachtige look zien

Het is al bijna december en dat betekent dat de feestdagen eraan komen. Tijdens de feestdagen willen we er natuurlijk op en top uitzien. Daar hoort alles bij: van je kleding tot aan je make-up. En je wil niet alleen cadeautjes uitpakken tijdens de feestdagen, we willen ook uitpakken met onze make-up look. Als je nog op zoek bent naar inspiratie, lees dan snel verder, want Hailey Bieber laat ons een prachtige make-up look zien.

Make-up look Hailey Bieber kerst

Dat Hailey Bieber regelmatig een prachtige make-up look deelt, is ons wel bekend. Op TikTok plaatst ze een nieuwe look die wij allemaal na willen maken. Het is een snelle look die ze zelf Sugar Plum Fairy  make-up noemt. In haar caption legt ze uit dat ze in De Notenkraker de Sugar Plum Fairy speelde toen ze 16 was. Het is daarom, zoals ze het zelf zegt, haar go to vibe voor de feestdagen.

@haileybieber

Lees ook: Butterfly liner is de nieuwe make-uptrend en Hailey Bieber is fan

Hoe maak je de look?

Je begint de look door een lichte concealer aan te brengen onder je ogen en op je jukbeenderen. Belangrijk om dit goed te blenden. Kies dan een lichtroze blush die je op je wangen, neus en oogleden aanbrengt. Breng ook een klein beetje gloss aan op je oogleden voor een extra shimmer. Hierna kleur je je wenkbrauwen in en teken je heel lichtjes en paar sproetjes op je neusbrug. Tenslotte breng je een pruimkleurige lipliner aan met een lipkleur naar wens. En je bent klaar voor de feestdagen!

Meer op Instagram
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top