Lifestyle

Hoe krijg je dierenhaar van je kleding af?

Hoe krijg je dierenhaar van je kleding af?

Natuurlijk is het fijn je trouwe viervoeter te knuffelen, maar wanneer je opstaat merk je dat er overal haren op je kleding zitten. Ook wanneer de kleding net uit de was komt zitten de haren er nog aan. Met deze tip voorkom je dat.

Wondermiddel

Het klinkt simpel, maar voor deze life hack heb je alleen een schoonmaakdoekje nodig. Voeg één of twee vochtige schoonmaakdoekjes toe aan de was en leg hierop de vuile was. Je zult zien dat de dierenharen niet meer aan je kleding blijven plakken

Werking

Hoe het werkt is simpel: de vochtige doekjes draaien met de wasbeurt mee door je kleding. Door het draaien worden alle haren opgepakt door het schoonmaakdoekje, en niet alleen haren , maar ook pluisjes en stof kunnen geen kant op.

Schoonmaakdoekje

Een aantal dingen zijn belangrijk om te onthouden, zoals dat je geen doekjes met geur moet gebruiken: wanneer je dit wel doet gaat je kleding naar schoonmaakmiddel ruiken, dat is niet de bedoeling. Ook is het verstandig de doekjes niet nog een keer te gebruiken, De werking is dan een stuk minder dan een nieuw schoonmaakdoekje.

Beeld: Pexels.com
Deel dit artikel
Back to top