Interior

Dit zijn de lekkerste herfstachtige geurkaarsen die je in huis wil halen

Dit zijn de lekkerste herfstachtige geurkaarsen die je in huis wil halen

Het is natuurlijk al een tijdje herfst, maar het is nooit te laat om het herfstgevoel in huis te halen! De leukste en lekkerste manier om dat te doen, is door middel van een lekkere geurkaars. Hiermee krijg jij gelijk de sfeer te pakken. Dit zijn onze favoriete geurkaarsen voor de herfst.

WoodWick Black Cherry

Een warme zoete geur is eigenlijk altijd wel lekker, maar wij zijn specifiek voor de herfst fan van de geur Black Cherry van WoodWick. De geurkaarsen van WoodWick geven veel geur af en maken zo'n fijn knisperend geluid terwijl ze branden. Hierdoor voelen wij ons al helemaal cozy.

WoodWick Hourglass Medium Geurkaars - Black Cherry - €23,74

Bridgewater Welcome Home

Lekker thuiskomen, dat is het gevoel dat deze kaars je geeft. Deze heerlijke kaars ruikt naar appel, kaneel en noten. Door deze warme geur voel jij je gelijk helemaal thuis.

Bridgewater Geurkaars Welcome Home - large jar - €35,41

Village Candle Spiced Pumpkin

Het is geen herfst zonder pompoenen! Een geurkaars met pompoengeur konden we dan ook niet van ons lijstje laten. Van deze kaars krijgen wij spontaan zin in een pumpkin spice latte!

Village Candle Medium Jar Geurkaars - Spiced Pumpkin - 105 branduren - €31,56

Woodwick Mint Leaves and Oak

Hou jij van de geur van de natuur, dan is deze kaars echt iets voor jou. Deze langvormige kaars is niet alleen ontzettend lekker maar ziet er ook erg mooi uit in je interieur. De kaars ruikt onder andere naar muntblaadjes en eikenhout.

WoodWick - Mint Leaves & Oak Ellipse Candle - €35,99

Atelier Rebul Apple Cinnamon

Appelkaneel is een onmisbare herfstgeur, deze kaars van Atelier Rebul is dan ook een echte must have voor dit seizoen. Hierdoor krijgen wij stiekem ook al een beetje een kerstgevoel. Wees er snel bij want deze is limited edition.

Atelier Rebul Apple Cinnamon Geurkaars - €35,-

Goose Creek Bedtime Stories

Marshmellows roosteren rond het kampvuur, dat is waar deze kaars ons aan doet denken. Door de naam alleen al is dit de perfecte kaars om aan te zetten voordat je gaat slapen. Wij raden alleen wel aan om hem weer uit te doen voordat je daadwerkelijk je ogen sluit!

Goose Creek Bedtime Stories - €31,50

Yankee Candle Cinnamon Stick

Tot slot konden we de meest iconische herfstgeur natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Niks geeft ons een meer herfstachtig gevoel dan kaneel. Deze kaars ruikt naar heerlijke kaneelstokjes. Wanneer je deze kaars brandt ruikt het in jouw huis altijd alsof je iets aan het bakken bent.

Yankee Candle Large Jar Geurkaars - Cinnamon Stick - €23,27
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top