Lifestyle

Maak je huis herfst-ready met deze tips

Maak je huis herfst-ready met deze tips

De meeste mensen doen hun grote schoonmaak in de lente, maar is het niet minstens zo fijn om dit ook in de herfst te doen? Maak jouw huis helemaal klaar voor het najaar met deze tips.

1. Ramen lappen

Het is nog best lekker weer, dus kun je het beste nu de ramen lappen. Maak ze weer blinkend schoon, voor je het moet doen in de kou en stromende regen.

2. Zet de verwarming aan

Dit willen we elk jaar zo lang mogelijk uitstellen, maar wat als er iets mis is? Niemand heeft er zin in dat hun verwarming niet meer werkt in de échte kou, dus zet 'm alvast een keer aan om uit te testen.

3. Sfeer in huis

Het wordt weer kouder, wat betekent dat je de geurkaarsen en dikke plaids weer tevoorschijn kunt halen! In de zomer heb je die natuurlijk niet nodig, maar hoe lekker is het om weer op de bamk onder dat warme dekentje te kruipen, een kop thee te drinken en de heerlijke herfst-geurkaarsen te ruiken?

4. Barbeque schoonmaken

D e barbeque moet helaas weer de kast in. Je gaat 'm waarschijnlijk niet meer gebruiken, dus geef 'm een goede schoonmaakbeurt en zorg ervoor dat je 'm volgend jaar weer gelijk aan kunt steken.

5. Tuinmeubels opbergen

Met een overkapping hoef je je geen zorgen te maken, maar staan jouw meubels open en bloot in de tuin? Berg ze goed op, want hoewel er misschien staat dat ze weather-proof zijn, vinden ze het niet leuk om in de kou te staan. Zet alles in een tuinhuisje of doe er een waterdicht zeil overheen.

Beeld: Pexels.com
Deel dit artikel
Back to top