Beauty

Beautymini's voor in je koffer

Beautymini's voor in je koffer

Spullen, spullen en nog meer spullen. Je koffer staat op ontploffen. Het liefst neem je je hele garderobe mee, maar dat gaat hem helaas niet worden. Daarom hebben wij de ideale oplossing voor je, namelijk mini's! Jij kan straks niet alleen met gemak je koffer dichtkrijgen, maar ook je meest favoriete beauty producten meenemen. Maar dan in het klein!

Beautymini's 

Toe vakantie? Ga op reis met deze beautymini's!

 

1. Primer - €15

We beginnen natuurlijk bij de basis en welk product past daar nou het beste bij? Natuurlijk een primer. Deze zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten en dat de poriën minder zichtbaar worden. Je huid wordt een stuk egaler. Na de primer breng je je make-up aan en je gaat vanzelf merken dat het de hele dag blijft zitten.

primer

 

2. Mini foundation - €23,20

Deze mini foundation is perfect om mee te nemen op reis. Deze foundation blijft 24 uur lang zitten en geeft een medium tot volle dekking. Bij warm en vooral vochtig weer, blijft je lool er natuurlijk en fris uitzien. Ook beschermt de foundation je huid tegen de zon door de SPF 10 wat eirn zit. Ideaal toch?

foundation

 

3. Fixingspray - €12,49

Wat zijn die mini's eigenlijk ook schattig hè. Ook deze fixingspray van Mac. Perfect om na je make-up look aan te brengen. Je make-up blijft hierdoor de hele dag zitten. Vooral handig op vakantie. Of je nu gaat voor een relax vakantie of een actieve vakantie, je make-up mag wel blijven zitten.

 

fixing spray

4. Mini kwasten - €7,99

Ideaal al die make-up, maar hoe brengen we het aan? Deze mini-kwasten zijn pas handig om mee te nemen. Scheelt bagage en ze zijn ook nog eens hartstikke leuk. En dat voor maar €7,99!

 

mini kwasten

 

5. Blush - €18,50

Een beetje kleur kunnen we wel gebruiken. Deze babyroze blush zorgt voor een frisse look en kun je makkelijk blenden. Deze blush blijft de hele dag zitten. En hij ruikt ook nog eens lekker! Dandelion!

 

blush

 

6. Bronzer - €19,50

Om toch net even die zomerse gloed in je gezicht te krijgen, is deze bronzer perfect! Deze bronzer kun je mooi combineren met de Dandelion blush. Een heerlijke frisse look.

 

bronzer

 

7. Mascara - €17

Met deze mascara van Too Faced heb jij binnen no time een intense wimperlook. Laat je ogen maar stralen!

mascara

 

8. Brow gel - €29

Met deze brow gel van Benefit blijven je wenkbrauwen de hele dag in vorm. Mocht het waaien, dan hoef jij je geen zorgen te maken. Jouw wenkbrauwen zitten wel.

brow gel

 

 

 

 

9. Lippenstift - €36,99

Met deze mini lippenstiftjes kan jij de vakantie wel doorkomen. Je kan deze lippenstift zowel voor de lippen als de wangen gebruiken. Kom maar op met die kleur!

 

lippenstift

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top