Fashion

Fashiontrend: de pyjamabroek

Fashiontrend: de pyjamabroek

In je pyjamabroek de deur uit is de nieuwste fashiontrend die perfect bij de zomer past: wat is er luchtiger dan dit item? We vertellen je hoe je de comfortabele broek het beste combineert.

Copenhagen Fashion Week

De trend werd voor het eerst onthult tijdens Copenhagen Fashion Week, dat fungeert als het startschot van de herfstmode. CPHFW is een evenement waarbij modekenners en merken samenkomen om samen de nieuwste trends te ontdekken. Terwijl shows bruisten van innovativiteit, was er een trend die herhaaldelijk terugkeerde in de walks: de pyjamabroek.

De pyjamabroek als trend

Fashionliefhebbers slaan massaal dit item in. De pyjamabroek als trend is allesbehalve saai te noemen. Ondanks dat het op het eerste gezicht niet het makkelijkste item lijkt om te combineren, vormt het samen met een paar elegante accessoires al snel een effortless chic look die ook nog eens comfortabel is.

Meer lezen: De schoenentrends voor 2023

De pyjamabroek combineren

Hoe je dit item het beste combineert? Met een cropped T-shirt, een oversized blazers en retro sneakers. Een T-shirt matcht met de simpele stijl van een pyjamabroek en geeft het geheel een retro touch. Met een cropped variant komt je taille mooi uit. Kies je ervoor om je look af te maken met een oversized blazer? Dan ben je wat meer corporate gekleed en wordt het een outfitje voor kantoor. Retro sneakers geven je outfit dan toch weer een effortless uitstraling, die eigenlijk perfect aansluit bij slaapmode. Wil je net wat meer jeu toevoegen? Style de broek dan als een klassieke pantalon en je krijgt een stijlvolle outfit van jewelste. Loafers, een oversized blouse en subtiele sieraden passen perfect bij dit comfortabele item.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top