Fashion

De leukste sportoutfits om te shinen in de sportschool

De leukste sportoutfits om te shinen in de sportschool

De zomer komt er weer aan en vele van ons duiken weer de sportschool in. Het leukste van beginnen met sporten is natuurlijk de nieuwe sportoutfits die je weer mag kopen. Met welke leuke sportoutfits shine jij in de sportschool? Je leest het hier.

Lees ook: Zo houd je het sporten wel vol

Een felle kleur

Om te shinen in de sportschool draag je natuurlijk een leuke en opvallende kleur. Niks is opvallend genoeg. Draag een leuke sportoutfit in een felle kleur zoals geel, roze of groen. Ben je niet zo fan van opvallen, maar wil je toch een felle kleur gaan? Kies dan voor een pop of colour in jouw outfit. Strek een roze trui aan of neem kobaltblauwe sportschoenen.

Draag een jumpsuit

De jumpsuit staat niet alleen erg stylish, maar het zit ook ontzettend lekker. Je hebt geen last van een sportlegging die afzakt of een opkruipende top. Ga je voordat je gaat sporten gezellig met iemand een kopje koffie drinken? Haal je blazer uit je kast en maak de look af. Zo shine je niet alleen in de sportschool, maar ook in het koffietentje.

Match met je bestie 

Samen sporten met je bestie is niet alleen gezelliger, maar je bent ook meer motivatie en je draagt samen de leukste outfits. Samen shinen in de sportschool met een matching outfit, wie wil dat nou niet? Kies voor dezelfde outfit in een andere kleur of wissel je topje met elkaar om en mix and match. Als jullie er dan toch zijn, maak een meteen een leuke foto voor jullie Instagram.

Joggingpak

Vind je een strakke sportlegging niet lekker zitten of voel je er niet comfortabel in? Kies dan voor een lekker joggingpak. Houd de trui aan tijdens de warming up en shine met jouw comfy joggingpak.

All black sportoutfit

Met een zwarte outfit zit je altijd goed, ook in de sportschool. Stijl je outfit af met een zwart petje of met een zwarte hoodie. Met een zwarte sportoutfit val je niet zo erg op als met een felroze, maar je steelt zeker de show met jouw looks.

Een leuk groot T-shirt

Ben je wel fan van een strakke legging, maar niet van de blote en strakke topjes. Kies dan voor een leuke sportoutfit met een legging en daarop een oversized T-shirt. De sportlegging zorgt ervoor dat je mooie squats maakt en je T-shirt zorgt voor een leuke nonchalante look, waar jij je comfortabel in voelt.

Natuurlijk is het in de sportschool het belangrijkste dat je lekker aan het sporten bent. Het is geen modeshow en je hoeft echt niet elke week te shinen met een mooiste sportoutfit. Doe vooral aan waar je zin in hebt. Is dat een fashionable sportoutfit? Ga dan vooral los, maar in je kloffie sporten mag natuurlijk ook.

Beeld: unsplash
Deel dit artikel
Back to top