Fashion

Dit zijn dit jaar de kledingtrends voor dames die je zeker moet kennen

Dit zijn dit jaar de kledingtrends voor dames die je zeker moet kennen

De kledingtrends voor dames veranderen elk jaar. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look of gewoon geïnteresseerd bent in wat deze zomer populair is, het is handig dat je weet welke trends er zijn en hoe je ze met stijl kunt dragen. Van kleurrijke shorts tot oversized kleding, van leren items tot T-shirts met artistieke prints: hier vind je alles wat je moet weten over de meest trendy looks van 2023!

Kleurrijke shorts

In de eerste plaats zijn kleurrijke shorts helemaal in dit jaar, en zeker in de zomer, want dan is het weer vaak perfect en zal je het niet koud hebben of veel last hebben van de regen. Kies zeker voor heerlijk opvallende kleuren, want die zorgen altijd voor een vrolijke noot en doen je relaxed overkomen. Je kunt ook voor kleurrijke patronen kiezen. Combineer dit soort shorts met kleding in neutrale kleuren om een fraai contrast te krijgen en de perfecte zomeroutfit te dragen.

Oversized kleding

Een andere kledingtrend voor dit jaar heet ‘oversized': items die een stuk groter zijn dan wat je normaal gesproken draagt. Oversized shirts, truien en jurken geven je look net iets meer volume en dragen erg comfortabel. Kies de juiste stoffen uit en draag niet te veel oversized items, anders zie je er al snel onverzorgd uit. Wanneer je echter deze balans in orde hebt, zal je er, zoals altijd, trendy bij lopen. Met name in de winter is oversized kleding heerlijk om te dragen.

Leren kleding

Leren kleding was voor dames ook vorig jaar al erg populair en dat zal dit jaar niet anders zijn. Leer straalt immers een ruige charme uit en je kunt er zo uitbundig of ingetogen mee omspringen als je wil. Maar deze trend geldt niet alleen voor de zomer, ook in de winter kun je leren stukken dragen en jezelf zo een stoere look aanmeten. Draag leren items met dikke stoffen, zoals wol of denim om een mooie balans te creëren en je stijl compleet te maken.

Stiletto's

De stiletto's zijn dit jaar terug van nooit weggeweest. Ze geven je net dat beetje extra lengte en fleuren elke look op. Of je nu kiest voor een paar luxe hoge hakken of stoere sneakers met een stilettohak; met deze schoenen kun je elke outfit net iets meer uitstraling geven.

T-shirts met een artistieke print

Tot slot laten T-shirts met een artistieke print je er ook dit jaar trendy bij lopen. Deze afbeeldingen, foto's of tekeningen geven je look net wat meer karakter en zorgen ervoor dat je er stijlvol uitziet. Bovendien kun je hiermee bijvoorbeeld laten zien wie je favoriete band is. Kies voor een effen pantalon en accessoires om de look af te maken.

Deel dit artikel
Back to top