Haarverzorging

Deze haartrends gaan we deze zomer zien

Deze haartrends gaan we deze zomer zien

Zomerse dagen, betekent ook weer lekker weer. De zomergarderobe kan weer onder het bed vandaan worden getoverd. Maar naast de kleding krijgen we ook weer kriebels om wat met ons haar te doen. Want wie wil nou niet een frisse nieuwe coupe? Wij gaan je vertellen welke haartrends je deze zomer allemaal tegen gaat komen. Van laagjes tot de bixie!

Haartrends zomer

1. Bixie

Dit is misschien wel hét kapsel deze zomer. We hebben het over de bixie. Heb je al eens eerder van deze naam gehoord? De bixie is ideaal voor hoge temperaturen en ook nog eens heel stylish. Dit kapsel is de mix tussen de welkbekende bob en een pixie. Vooral lekker speels en veelzijdig. Deze coupe past perfect tussen dit rijtje.


2. Halflang haar

Goed nieuws voor degene die de bixie nog niet helemaal zien zitten. Lang haar blijft ook een haartrend deze zomer. Dit keer alleen iets korter. We gaan voor de middenweg, namelijk halflang. Perfect voor als je je haar korter wilt of juist wilt laten groeien.

 

 

3. Glass hair

Heb je ooit al eens gehoord van glass hair? Waarschijnlijk niet. Toch is dit echt een grote haartrend voor deze zomer. Hij hoort daarom zeker thuis in dit rijtje. Deze coupe is nog makkelijk te creëren ook. Het enige wat je nodig hebt is fijne haarorlie en een conditioner. Makkie toch? Deze coupe draait namelijk om glansend haar.

 

4. Laagjes

Wil je echt niks van je haren af, maar toch een nieuwe coupe? Dan zijn laagjes perfect voor jou. Een summerproof kapsel en ook nog eens hartstikke hip. Laat de voorkant gelaagd knippen. Zo krijg jij een hele frisse look. We love it!


5. Extra korte bob

Ook deze zomer is de bob terug te zien. Misschien wel heel gedurfd, want we gaan voor een ultra korte bob. Een leuke twist. Misschien niet verkeerd om over dit kapsel na te denken met die warme temperaturen. Denk er maar eens goed over na.

 


6. Lage knot

De laatste uit dit rijtje, maar zeker niet de minste. De lage knot is helemaal in deze zomer. Deze haarstijl is super makkelijk te maken en een heel ideaal voor de zomer. Je haar zit niet in de weg en plakt ook niet aan je. Wel fijn met die hitte toch? Je kan gaan voor strakke knot, maar ook voor een messy one. Aan jou de keuze. Het is daarnaast ook nog eens perfecte haarstijl voor als je het haren wassen nog even wilt uitstellen.

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top