Lichaamsverzorging

6x de fijnste zelfbruiners

6x de fijnste zelfbruiners

Het wordt buiten steeds warmer en de zon laat zich steeds meer zien! Dat betekent dat het tijd is om lekker naar buiten te gaan en bruin te worden. Maar bruin worden van de zon kan huidschade veroorzaken, en dat willen we natuurlijk niet. En we kunnen ons ook voorstellen dat je misschien geen tijd of zin hebt om eindeloos buiten te gaan liggen. De oplossing? Zelfbruiner! Wij zetten onze favoriete zelfbruiners voor je op een rijtje.

Tanologist Face and Body Drops 

Met deze tanning drops maak jij jouw eigen custom zelfbruiner. Meng een paar druppels van de zelfbruiner met je favoriete body lotion en smeer je lichaam in voordat je gaat slapen. In de ochtend zul je verrast worden met een prachtige gebruinde huid. Maar pas op: hoe meer druppels je toevoegt, hoe donkerder je huid zal worden.

Tanologist Face and Body Drops - Medium 30ml - €13,95

Vita Liberata Untinted Fabulous Gradual Tanning Lotion

Deze zelfbruiner met aloë vera en manula olie kan jouw dagelijkse body lotion vervangen. Deze crème hydrateert het lichaam en bouwt langzamerhand een mooie tan op zonder dat jij in de zon hoeft te liggen!

Vita Liberata Untinted Fabulous Gradual Tanning Lotion 200ml - €12,45

St. Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse

Ben jij een beginner als het op zelfbruiner aankomt? Dan is deze zelfbruiner mousse perfect voor jou. Dit is dankzij de zachte en luchtige structuur van deze mousse die jou meer controle geeft over de plaatsing van je zelfbruiner. Deze mousse glijdt over de huid en trekt makkelijk en snel in.

St. Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse - €33,99

Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum

Als jij een droge huid hebt, dan is dit de zelfbruiner voor jou. Dit zelfbruiner serum van hyaluronzuur verwent jouw huid met een goede dosis hydratatie, en creëert een prachtige gebruinde glow over je hele lichaam.

Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum 30ml - €27,45

Isle of Paradise Self Tanning Butter

Voor alle dames die last hebben van roodheid op hun lichaam, is dit de perfecte zelfbruiner. Deze body butter ontwikkelt binnen acht uur een prachtig kleurtje op je benen. Maar daarnaast corrigeert deze zelfbruiner roodheid in de huid. De body butter heeft namelijk een groene gloed die dient als een color corrector.

Isle of Paradise Self Tanning Butter 200ml - €13,45

Coco&Eve Sunny Honey Bronzing Face Drops 

Als je een mooi gebruind kleurtje wil, mag je het gezicht zeker niet overslaan. Met deze bronzing drops geef je jouw gezicht die prachtige sunkissed gloed. Deze druppels met kokos kun je mengen met jouw favoriete dagcrème om jouw gezicht een glow te geven. Breng de zelfbruiner aan over je gehele gezicht en nek en vergeet je haarlijn niet mee te nemen!

Coco&Eve Sunny Honey Bronzing Face Drops - €23,56
Bron: Allure
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top