Fashion

Deze jassen zijn perfect voor het voorjaar

Deze jassen zijn perfect voor het voorjaar

Het begint ein-de-lijk weer lekker weer te worden! Tijd om onze garderobe eens een update te geven. Weg met de dikke jassen en sjaals. Zeg maar hallo tegen de prachtige jassen voor in het voorjaar. Ga jij voor een gekleurde jas of een korte jas? Wij hebben onze favoriete jassen voor jullie uitgezocht. 

 

Jassen

1. Oversized trench-coat - €134,95

De trench-coat is misschien wel de perfecte jas voor het voorjaar. Bij NA-KD heb je een oversized model in een beige tint. Deze kleur kun je perfect combineren met andere kledingitems.

trench-coat

 

2. Oversized denim jacket - €59,95

De denim jacket raak nooit uit de mode. De jas is in zoveel kleuren en maten te koop en je kan hem met zoveel verschillende outfits combineren. 

denim jacket

 

3. Puffer jacket bodywarmer - €17,47

We kennen allemaal de puffer jacket. Maar ken je ook al de bodywarmer? Deze jas is perfect voor het voorjaar, want hij is mouwloos en dat maakt hem een stuk minder warm als de puffer jacket zelf. Je outfit valt ook nog eens extra op.

 

bodywarmer

 

4. Lichtblauwe trenchcoat - €279,99

Ook deze trenchcoat is helemaal hot dit seizoen. Hoe prachtig is deze kleur? Wij zijn er dol op. De jas wordt geleverd met een bijpassende bodywarmer. Tijdens koudere dagen kun je dan de bodywarmer gebruiken en zodra de zonnestralen schijnen trek je die lekker uit. Ideaal toch?

trench coat

 

5. Kort jasje - €59,95

Dit korte jasje is met off white zakken wil je toch hebben? Leuk met een jeans of over een jurkje. Door de beige kleur is hij heel makkelijk te combineren. 

jasje kort

 

6. Bomber jacket - €69,95

Bomber jackets zijn dit voorjaar niet weg te denken. Je kan ze eindeloos variëren en combineren. Door de satijnen stof ziet hij er extra chique uit. 

bomber jacket

 

7. Blazer - €79,95

Een blazer is ideaal. Zodra jij je outfit saai vindt, kun je er een blazer over doen. Je hebt dan gelijk een jasje voor als het kouder wordt. Ze zijn er in zoveel kleuren en maten, dat je altijd kunt afwisselen. Wij zijn helemaal fan van deze kleur roze!

blazer roze

 

 

 

Bron: Cosmopolitan
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top