Nagellak

Dit worden de hipste kleuren voor op je nagels deze zomer

Dit worden de hipste kleuren voor op je nagels deze zomer

Het is pas april, maar langzaam maar zeker komt de zomer steeds dichterbij. We kunnen ons dus al bezighouden met de trends voor het aankomende seizoen! Wil jij alvast weten welke nagelkleuren jij kunt rocken op het strand of aan het zwembad? Dit worden de hipste kleuren voor op je nagels deze zomer.

Klassiek rood

Klassiek rood gaat nooit uit de mode. En ook dit jaar gaan we deze kleur weer veel zien. Je kunt de kleur rood toepassen in verschillende soorten nail art. Maak bijvoorbeeld roosjes, rode french tips of rode glitter nagels. Combineer je rode nagels met een rode lip voor de complete look! Ga voor een rode lak met een blauwe ondertoon, dit is een pure klassieke rood en staat mooi bij iedere huidskleur. Onze favoriete rode lak is de klassieke kleur Rouge 999 van Dior.

Koraal

Hou jij van rood maar wil je de kleur toch een andere zomerse twist geven? Ga dan voor koraal. Nu de temperaturen stijgen, gaat men op zoek naar warmere kleuren. Koraal is een prachtige zomerse kleur die je kunt dragen als een opvallende pop of color in je hele look. Je kunt de kleur ook op een subtielere manier dragen door de kleur te verwerken in een subtiele nail-art. Ben jij nog op zoek naar een koraal lakje? Probeer dan Sunday Funday van Essie.

Lavendel

Lavendel is een prachtige pasteltint die je het hele jaar door kunt dragen. De kleur is dit jaar weer helemaal in voor de zomer. Doordat dit een lichte kleur is, lijkt de huid er omheen iets bruiner, dit maakt het een ideale kleur voor het begin van de zomer. Combineer de lak met je favoriete pastel outfit om de look compleet te maken! De kleur Spring Into Action van OPI is een prachtige lavendelkleurige lak.

via GIPHY

Bijna onzichtbare nudes

In 2023 zien we steeds meer minimalistische trends op het gebied van mode en make-up. Ook voor de nagels gaan we steeds vaker voor een subtiele look. Deze zomer gaan we dus waarschijnlijk veel nude lakjes voorbij zien komen. Met deze trend ga je voor de illusie dat je eigenlijk niks op je nagels hebt. Het zijn jouw nagels, maar net iets beter. De Nude lakjes van Douglas Collection zijn zeker een aanrader.

Neon

En van minimalisme stappen we over naar maximalisme! In 2023 gaan we ook veel zomerse neon nagels zien! Alle kleuren mogen. Van geel tot oranje en van groen tot koraal. Je kunt gaan voor effen neon nagels om een statement te maken, of de opvallende kleuren iets subtieler maken door middel van nail art. Maar laten we heel eerlijk zijn: subtiel en neon gaan niet samen! Ben jij nog op zoek naar mooie neon lakjes? Probeer dan eens de lakjes van ORLY.

Bron: MindBodyGreen
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top