Interior

Deze geurkaarsen zijn heerlijk voor in huis

Deze geurkaarsen zijn heerlijk voor in huis

Hoewel kaarsen vooral in het najaar populair zijn, maken geurkaarsen je interieur altijd goed. Natuurlijk zorgt het ook voor meer warmte in huis, maar daarnaast laten geurkaarsen je huis lekker ruiken. Mmm! Binnen no time creëer je zo een gezellig interieur. Zoek je nog lekkere geurkaarsen? Wie weet past één van deze fijne geurkaarsjes in jouw interieur.

Meer sfeer in huis: 6 lekkere geurkaarsen

Tegenwoordig bestaan er lekkere geurkaarsen in alle soorten en maten. Voor iedereen is wel een favoriete geur: van houten geuren tot aan frisse, fruitige geuren en bloemengeuren. We love it! Verder houden de makers van geurkaarsen nu ook rekening met mensen, die graag denken aan dier en natuur. Zo vind je in de winkels ook veel veganistische geurkaarsen van bijvoorbeeld soja wax. Geweldig, toch?

Dromerige geurkaars

Over vegan geurkaarsen gesproken: hier vind je een dromerige geurkaars van HEMA, die op een veganistische manier gemaakt is. De kaars zit in een mooie glazen pot en heeft de geur van tonkaboon, vetiver en jasmijn. Vergeet niet het kaarsje op de houten deksel te zetten, voordat je het aansteekt. Dit is waarom geurkaarsen meestal een deksel hebben, die hebben ze niet voor niets. Op deze manier wordt de ondergrond niet heet.

geurkaars tonkaboon vetiver jasmijn HEMA
geurkaars in glas Ø10x10.5 dreamy day bij HEMA

Geurkaars voor de Gilmore Girls-fans

Als je op zoek bent naar originele geurkaarsen, dan moet je bij de ontwerpers van Etsy zijn. Zo creëerde iemand een toffe geurkaars speciaal voor alle Gilmore Girls-fans. Al is de kaars zeer geschikt voor elke koffieliefhebber in het algemeen. Dat is namelijk de geur van deze kaars. Geen koekjes, maar een lekkere geurkaars bij de koffie!

geurkaars gilmore girls koffie etsy
Coffee at Luke's - Gilmore Girls inspired soy wax candle bij Etsy

Stijlvolle geurkaars

Misschien ben je op zoek naar een stijlvolle geurkaars voor in je interieur. Lucky you! Wanneer er weer nieuwe interieurtrends zijn, komen er ook nieuwe, lekkere geurkaarsen bij. Op deze manier vind je altijd een geschikte geurkaars voor in jouw huis.

stijlvolle geurkaars botanisch H&M
Geurkaars in glazen houder bij H&M

Geurkaars om vrolijk van te worden

Op sommige dagen kun je wel een oppepper gebruiken. In dat geval kan een geurkaars ook helpen. Als je je favoriete geur ruikt, voel je je binnen no time weer rustig, vrolijk en/of stressvrij.

geurkaars roze peper jasmijn guaiac hout HEMA
geurkaars in glas Ø13.5x8 born to be happy bij HEMA

Romantische geurkaars met lavendel

Geurkaarsen worden regelmatig weggegeven als cadeautje. Een lekkere geur kan nooit kwaad. Sommige geurkaarsen zien er ook echt uit als een cadeautje en durf je amper aan te steken. Al kun je de heerlijke lavendel en vanille geur van deze romantische geurkaars waarschijnlijk niet weerstaan.

romantische geurkaars lavendel Etsy
Lavendel Vanille &Amber Rose | Natuurlijke sojawaskaars met etherische oliën | Valentijnsdag Kaars | Romantisch cadeau | Lavendel strelen bij Etsy

Geurkaars met zoete, frisse vijgengeur

Dan hebben we nog een heerlijke geurkaars voor mensen, die meer houden van een zoete en frisse geur. Deze prachtige geurkaars neemt je mee naar Mediterrane landen als Spanje en Portugal. Heerlijk!

geurkaars zoet fris vijgen Etsy
Zongerijpte vijg - Geurige sojawaskaars | Mediterrane vijgengeur | Rose Petals Top Decor | Handgemaakte | Veganistisch + Eco | Verjaardagscadeau | 8 oz. bij Etsy
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top