Fashion

De No-pants trend is hip: zo rock jij de look

De No-pants trend is hip: zo rock jij de look

Je kan toch niet naar buiten zonder broek? Of toch wel? De laatste trend op het gebied van broeken is de broek helemaal weglaten! Celebs zoals Kendall Jenner en Bella Hadid rocken deze opvallende look. Zo style jij de no-pants trend.

Lampshading

De eerste manier om de no-pants trend toe te passen is door je outfit te stylen in de vorm van een lampenkap. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het is eigenlijk best simpel. Je vermijdt hierbij het dragen van een broek door hoge laarzen te combineren met een oversized top of kort jurkje met een soort peplum silhouet. Een celeb die bekend staat om deze look is bijvoorbeeld Ariana Grande! Om je nog iets comfortabeler te voelen in deze outfit, kun je een kort broekje of een fietsbroekje onder je jurkje dragen. Dan voelt het toch iets minder alsof je geen broek aan hebt.

Lekker oversized

Als je van baggy kleren houdt, is dit de manier om de no-pants trend toe te passen. Draag een oversized top als een soort jurkje en draag het verder niks onder. Je kunt gaan voor een t-shirt, een hoodie of een trui. Draag een panty onder je top om de outfit iets minder casual te maken en om je benen warm te houden. Maak de look af met sneakers of juist een paar klassieke hakken. Je kunt ook gaan voor een blazerdress!

Show je ondergoed

Als je houdt van een bold outfit, dan kun je de no-pants trend ook lekker letterlijk nemen. Kendall Jenner is recent gespot in een outfit die enkel bestond uit een top, panty en schoenen. Je zag haar onderbroek onder de panty zitten. Het lijkt net alsof ze iets is vergeten voordat ze de deur uitging, maar toch lijkt het erg stylish. Misschien nam ze het advies van Coco Chanel erg letterlijk: “Before you leave the house, look in the mirror and take one thing off." En in het geval van Kendall was dat haar broek of rokje. Mocht je deze look uit willen proberen, dan kun je de outfit afmaken met bijvoorbeeld een lange jas voor een beetje extra bedekking. Of ga er helemaal voor!

De mannenonderbroek

Kylie Jenner en Bella Hadid pakten deze trend net iets anders aan. Zij werden beiden gespot in een klassieke witte mannenonderbroek. Kylie besloot deze no-pants look zelfs te dragen naar Paris Fashion Week. Om deze look te recreëren, kun je de onderbroek combineren met een wit hemdje, een lange jas, simpele zwarte laarsjes en een zonnebril. Een ding kunnen we in ieder geval wel stellen als we de outfit van Kylie zien: het ziet er erg comfortabel uit. Let is all hang out!

Bron: Glamour
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top